Iar titlul pentru cel mai rapid vehicul 6x6 din lume merge la...

Iar titlul pentru cel mai rapid vehicul 6x6 din lume merge la...
  • Brabus dezvaluie un nou tuning pentru modelul Mercedes G63 AMG 6x6
  • Motorul V8 biturbo de 5.5 litri ofera acum un total de 700 CP si 960 Nm
  • Clientii au la dispozitie si numeroase modificari de ordin vizual
Distribuie pe Facebook

In ciuda faptului ca are o greutate de peste trei tone si jumatate, cel mai nou proiect de tuning al germanilor de la Brabus poate accelera de la 0 la 100 km/h la fel de repede precum un... Porsche 991 Carrera S.

Ascunde sub capota un V8 twin-turbo de 5.5 litri, capabil sa dezvolte undeva in jurul a 544 de cai putere si 760 Newton-Metri. Se bucura, de asemenea, si de o transmisie automata 7G-tronic cu sapte rapoarte, plus un sistem de tractiune 6x6 si, nu in ultimul rand, de cinci diferentiale blocabile. Cantareste aproximativ 3.8 tone si are un pret de pornire ce se invarte in jurul sumei de 450.000 de euro.

Cu astfel de caracteristici regasite in descrierea sa, modelul Mercedes G63 AMG 6x6 este unul dintre acele automobile despre care se poate spune, cel putin la prima vedere, ca nu mai are nevoie de nici un fel de modificare. Exista insa si cativa oameni pe-aceasta planeta care nu par a fi de acord cu aceasta sentinenta. Iar cel mai bun exemplu in acest sens il reprezinta germanii de la Brabus.

BRABUS 700 6x6BRABUS 700 6x6

BRABUS 700 6x6

Odata ajuns pe mainile specialistilor celebrei companii de tuning din Bottrop, super-off-roader-ul producatorului de masini din Stuttgart s-a ales cu o noua unitate de control si alte cateva imbunatatiri de ordin mecanic, efectul acestui tratament constand in aparitia sub capota a unui total de 700 de cai putere si 960 Newton-Metri. Drept urmare, modelul Mercedes G63 AMG 6x6 poate accelera acum de la 0 la 100 km/h la fel de repede precum un... Porsche 991 Carrera S!

Lasand in urma cele 4.4 secunde necesare rezolvarii clasicei ecuatii, impresionantul proiect de tuning al celebrei companii din Bottrop ne mai atrage atentia asupra sa si prin modificarile de ordin vizual, ce culmineaza cu aripile laterale realizate din fibra de carbon. Cei mai atenti la detalii nu vor trece cu vederea, de asemenea, nici micile retusuri operate la nivelul partii frontale, respectiv posterioare, meniul exterior incheindu-se in cele din urma cu jantele pe 18 inci, accesorizate cu anvelope pe 37.

In ceea ce priveste aspectul interior, lista cu atractii principale include - cel putin in cazul de fata, o combinatie de piele neagra si portocalie, oferita in compania unor accente de fibra de carbon si cusaturi in forma de carouri. Si spunem in cazul de fata pentru ca oferta Brabus pentru cockpitul modelului Mercedes G63 AMG 6x6 (si nu numai) este practic nelimitata, clientii fiind invitati sa opteze pentru tot felul de culori si materiale, imaginabile si inimaginabile.

BRABUS 700 6x6

BRABUS 700 6x6BRABUS 700 6x6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze BRABUS 700 6x6
mai multe