Ii schimbi sigla si ai un Suzuki. Cu motor V8 turbo

Ii schimbi sigla si ai un Suzuki. Cu motor V8 turbo
  • Un american isi vinde pe internet vechiul Geo Tracker
  • Automobilul de la inceputul anilor '90 vine cu un motor V8 turbo
  • Pretul exemplarului modificat este de 14.500 dolari
Distribuie pe Facebook

Pretul autoturismului capabil sa parcurga celebrul sfert de mila in doar 9.8 secunde? 14.500 de dolari.

Fructul colaborarii dintre divizia canadiana a grupului american General Motors si japonezii de la Suzuki, vechiul Geo Tracker arata exact ca un Vitara de prima generatie. Si se si conduce ca unul.

Cumpara insa acest Tracker de la inceputul anilor '90, schimba-i sigla si grilele frontale si vei obtine un Vitara cu motor V8 turbo. Unul capabil sa parcurga sfertul de mila in putin peste 9.8 secunde.

Acum sa nu care cumva sa ne intelegi gresit. Exemplarul din cazul de fata a primit diverse modificari de-a lungul timpului, nu a parasit linia de productie intr-o configuratie cu inima de sase litri.

Geo Tracker V8 de vanzare

Geo Tracker V8 de vanzare

Ba dimpotriva. Acest Tracker de la inceputul anilor '90 a fost echipat de inginerii Geo, asa cum au facut japonezii de la Suzuki cu prima generatie a modelului Vitara, cu un benzinar de numai 1.6 litri.

Pe langa transplantul de propulsor, exemplarul din cazul de fata se mai poate lauda si cu o cutie automata in patru rapoarte, din seria 4L80e de la General Motors, plus o noua punte spate cu LSD.

Imbunatatiri mai mult sau mai putin semnificative au fost operate si la nivelul suspensiei si sistemului de franare, o combinatie de elemente stock si custom caracterizand inclusiv meniul interior.

Deloc surprinzator, cea mai frumoasa parte legata de acest Tracker de la inceputul anilor '90 este legata de lipsa detaliilor tipatoare de la exterior, fapt care il transforma intr-un adevarat sleeper.

Merita insa exemplarul din cazul de fata suma de 14.500 de dolari sau ai prefera sa te orientezi catre un automobil ceva mai nou, mai sigur, mai confortabil si, nu in ultimul rand, mai tehnologizat?

Geo Tracker V8 de vanzare

Geo Tracker V8 de vanzare

Geo Tracker V8 de vanzare

Geo Tracker V8 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Geo Tracker V8 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2019