Il stia o lume intreaga, insa acum e de nerecunoscut. Tuningul primit recent i-a schimbat complet infatisarea

Il stia o lume intreaga, insa acum e de nerecunoscut. Tuningul primit recent i-a schimbat complet infatisarea
  • O companie poloneza ii aduce un omagiu vechiului FSO Warszawa M20
  • Versiunea moderna Warszawa M20 GT are la baza platforma de Mustang
  • Caroseria in doua portiere a fost complet restilizata, din fata in spate
Distribuie pe Facebook

Sursa de inspiratie a proiectului Warszawa M20 GT o reprezinta chiar modelul FSO Warszawa M20 - cunoscut si sub denumirea Warszawa 200, primul automobil polonez produs la scara larga dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Fondata in urma cu aproximativ cinci ani, chiar in 2013, compania KHM Motor Poland si-a propus sa readuca la viata cele mai cunoscute automobile din istoria Poloniei. Nu insa asa cum aratau ele odata, la momentul primei aparitii in fata publicului, ci intr-o versiune reinterpretata modern, cu toate avantajele tehnologiilor de ultima ora.

Astfel a luat nastere si proiectul Warszawa M20 GT, care omagiaza modelul FSO Warszawa M20 - cunoscut si sub denumirea Warszawa 200. La baza respectivei creatii se afla un Ford Mustang GT de ultima generatie, complet redesenat la nivelul caroseriei in doua portiere.

Warszawa M20 GT

Warszawa M20 GT

Numeroase detalii noi si-au facut aparitia inclusiv la interior, acolo unde elementul principal de atractie il reprezinta display-ul central de dimensiuni mai mult decat generoase, in stilul unei tablete. Materialele de calitate superioara, dar si combinatia de culori aleasa - in contrast cu rosul exterior, vor impresiona la randul lor oaspetii automobilului.

In ceea ce priveste partea tehnica, proiectul Warszawa M20 GT pastreaza caracteristicile sportivei donoare, astfel ca si in cazul de fata propulsia este asigurata de o motorizare aspirata cu opt cilindri in V. Puterea maxima a unitatii de cinci litri se ridica la valoarea de 420 CP.

Date oficiale despre performantele modelului care omagiaza FSO Warszawa M20 - primul automobil polonez produs la scara larga dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, nu au fost publicate pana la acest moment, compania KHM Motor Poland anuntand in schimb ca respectiva creatie va fi construita alaturi de Ford. Lucru dezmintit ulterior de americani.

Warszawa M20 GT

Warszawa M20 GT

Warszawa M20 GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Warszawa M20 GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2018