Imaginile care iti vor face pielea de gaina. Se pregateste in laboratoarele de peste Ocean

Imaginile care iti vor face pielea de gaina. Se pregateste in laboratoarele de peste Ocean
  • Canadienii de la Cyrious au in plan realizarea celui mai agresiv muscle car din lume
  • La baza impresionantului proiect de tuning se afla un Dodge Charger din anul 1968
  • Motorizarea lipseste pentru moment de sub capota acestui exemplar al masinii americane
Distribuie pe Facebook

Este mare forfota zilele acestea in laboratoarele Cyrious din Ontario, specialistii companiei canadiene lucrand la un proiect care va soca lumea intreaga.

Majoritatea detaliilor sunt tinute inca sub lacat, insa primele fotografii realizate la fata locului surprind un Dodge Charger in asteptarea ultimelor retusuri. Si, conform informatiilor care circula in prezent pe internet, a unei motorizari pe masura tratamentului exterior.

Tratament ce culmineaza cu anvelopele late de 355 de milimetri, oferite in compania unor jante in dimensiunea 14x21. Bine, acum nu te gandi ca acele extensii uriase aplicate aripilor laterale sau prelungirile proeminente de la nivelul partii frontale, respectiv capotei portbagajului vor trece complet neobservate...

Revenind la partea cu necunoscutele, un mare mister ramane si modul in care a evoluat sau, in cazul in care nu a facut-o inca, va evolua departamentul interior. Cat despre ce se ascunde sub caroserie, se pare ca avem de-a face cu anumite piese de Ford Crown Victoria.

Aici se incheie pentru moment povestea acestui Dodge Charger parcat in laboratoarele Cyrious din Ontario, insa asteptam cu nerabdare ziua in care specialistii companiei canadiene vor anunta finalizarea impresionantului lor proiect - care, cu putin noroc, va anunte si printr-un viitor Fast & Furious.

Dodge Charger Widebody

Dodge Charger Widebody

Dodge Charger Widebody

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2016