Imbunatatiri minore pentru LEON CUPRA R ST: mai mult cuplu pentru motorul turbo si elemente exterioare din carbon

Imbunatatiri minore pentru LEON CUPRA R ST: mai mult cuplu pentru motorul turbo si elemente exterioare din carbon
  • Cuplul a crescut cu 20 Nm, la 400 Nm
  • Poate fi comandat in patru culori exterioare
  • Debutul pe piata este programat pentru finalul acestei luni
Distribuie pe Facebook

Brand-ul de performanta Cupra a publicat primele informatii si imagini cu versiunea imbunatatita a modelului Leon Cupra R ST. Puterea motorului turbo a ramas neschimbata, dar cuplul a crescut cu 20 de Nm comparativ cu versiunea actuala.

Dintr-o denumire primita de cele mai puternice modele din gama Seat, Cupra a fost transformat la inceputul anului trecut intr-un brand de performanta de sine statator. Imediat dupa acest anunt, lumea intreaga a facut cunostinta si cu primul model din noua era: Cupra Ateca.

Leon Cupra R ST

Cel mai nou produs al diviziei din Martorell este un break, sau cu alte cuvinte o versiune imbunatatita a lui Leon Cupra R ST. Cam mult spus "imbunatatita", in contextul in care performantele unitatii de 2.0 litri turbo au ramas neschimbate, cu exceptia cuplului, care a crescut cu 20 Nm.

Leon Cupra R ST

Asadar, clientii vor in scurt timp la dispozitie 300 de cai putere si 400 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4.9 secunde si o viteza maxima de 250 km/h. Franele sunt semnate de Brembo iar discurile masoara 340 mm pe fata si 310 milimetri cele de pe puntea spate.

Leon Cupra R ST

Din punct de vedere estetic, noul Leon Cupra R ST vine cu mai multe elemente din fibra de carbon, inclusiv splitter fata, praguri si difuzor de aer. Pachetul exterior este completat de cele patru terminatii ale sistemului de evacuare, de jantele cu diametrul de 19 inch si de cele patru nuante pentru caroserie: Magnetic Tech, Midnight Black, Nevada White si Blackness Grey.

Leon Cupra R ST

Nu lipsesc accentele aramii, specifice Cupra, care pot fi regasite deasemenea si la interior. Tot aici, avem scaune fata sport, praguri iluminate, tapiterie din Alcantara si stofa, ceasuri de bord digitale si un sistem de infotainment revizuit. Pe lista de dotari standard mai regasim camera pentru marsarier si Keyless Entry.

Leon Cupra R ST

Spaniolii nu au spus nimic despre pretul noului Leon Cupra R ST, insa o vor face cu siguranta in curand, in contextul in care debutul pe piata este programat pentru finalul acestei luni.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Leon Cupra R ST
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2019