Impul transforma noul Juke intr-o gluma proasta

Impul transforma noul Juke intr-o gluma proasta
Aduna in aceeasi propozitie cuvinte precum Nissan Juke si tuning japonez, iar apoi asteapta-te sa fii luat prin surprindere de una dintre cele mai naspa recente creatii.
Distribuie pe Facebook

Daca Nissan Juke a devenit celebru prin formele sale neconventionale, cei de la Impul mai au de lucrat pentru a capata reputatia la care viseaza - iar aici vorbim strict de Europa. Totusi, asocierea celor doua companii japoneze nu pare a fi cea mai buna idee, rezultatul final al acestei colaborari nu-tocmai-fericite inscriindu-se cu usurinta intr-un fel de lista a celor mai naspa recente creatii.

Acest sentiment de dispret nu vine de la sine, ci isi face simtita prezenta in special datorita noului kit aerodinamic, compus dintr-o noua grila frontala, o prelungire fata de-a dreptul caraghioasa, praguri laterale, difuzor spate ridicol si un eleron urias, probabil imprumutat de la vreun model prezent in lumea sporturilor cu motor. In plus, de parca asta nu ar fi indeajuns sa-ti violeze privirea, nota finala este data de un set de ornamente ciudate, asemanatoare paravanturilor.

Partea buna a lucrurilor? Ai ocazia sa te limitezi la imbunatatiri mai putin respingatoare, precum unitate de control optimizata, sistem de evacuare, suspensie completa - arcuri plus amortizoare, sistem de franare revizuit si jante pe 19 inci. Din pacate, majoritatea acestor componente se afla inca in dezvoltare. Asadar, mai amana modificarea propriului Nissan Juke sau nu apela la japonezii de la Impul. Sau...

Impul transforma noul Juke intr-o gluma proasta Impul transforma noul Juke intr-o gluma proasta

Distribuie pe Facebook
mai multe