In curand, de la RENM Performance: Lamborghini Aventador cu savoare de SuperVeloce

In curand, de la RENM Performance: Lamborghini Aventador cu savoare de SuperVeloce
Sau, intr-o alta ordine de idei, cel mai puternic si mai rapid model din istoria celor de la Lamborghini este pe cale sa devina si mai... puternic si rapid. Iar totul se datoreaza specialistilor de la RENM Performance.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in urma cu numai un an, noul Lamborghini Aventador LP700-4 este un reprezentant al cifrelor cu-adevarat impresionante. Mai exact, ultima creatie a constructorului Sant'Agata Bolognese se poate lauda, pentru inceput, cu serviciile unui propulsor V12 de 6.5 litri, ce produce nu mai putin de 700 cai putere si 690 Newton Metri. De asemenea, din meniu nu lipsesc nici performantele extreme, acceleratia de la 0 la 100 km/h in 2.9 secunde sau viteza maxima de 350 km/h fiind dintre cele mai reprezentative valori atribuite acestui segment.

Si cu toate-acestea, nu toata lumea pare sa fie multumita de noul Lamborghini Aventador LP700-4. Ba chiar mai mult de atat, cei de la RENM Performance planuiesc sa ia masuri serioase. Primul pas, anuntarea proiectului RENM LP700-4 LE-C.

Desi la momentul actual avem de-a face cu o simpla imagine generata cu ajutorul computerului, celebra companie germana de tuning are planuri marete pentru recent-lansatul Lamborghini Aventador LP700-4. Pentru inceput, asta inseamna o unitate de control optimizata, ce promite un plus de putere de 7 - 10 procente, un sistem de evacuare din inconel sau titan si, nu in ultimul rand, o admisie modificata. Urmeaza frane modificate, suspensie mai joasa si jante forjate cu prindere centrala, urmand ca mai apoi rezultatul final sa fie decorat cu un kit aerodinamic, realizat din fibra de carbon. De numeroase componente din fibra de carbon se va bucura si interiorul, modificarile prezente la nivelul cockpitului continuand cu scaunele racing si insertiile de alcantara.

Mai important de atat, cei de la RENM Performance afirma ca al lor LP700-4 LE-C va fi dezvoltat impreuna cu inginerii si tehnicienii Lamborghini. Suna bine, nu-i asa?

In curand, de la RENM Performance: Lamborghini Aventador cu savoare de SuperVeloce

Distribuie pe Facebook
mai multe