In loc s-o dea la fier vechi, a modificat-o cap-coada. Acum e singurul om din lume care conduce o astfel de masina

  • Acest Ford Focus a fost declarat, din motive necunoscute, dauna totala
  • Sedanul din 2016 nu a ajuns insa la fier vechi, ci intr-un atelier de tuning
  • Automobilul american a primit mai multe elemente de la versiunile RS si ST
Distribuie pe Facebook

Sub capota se ascunde o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, care lucreaza alaturi de o cutie manuala cu sase trepte de viteza.

Chiar daca pentru unii ar putea parea doar un alt Focus de generatie a treia, acest exemplar construit si vandut de Ford in anul 2016 are o poveste... extrem de ciudata, dupa cum urmeaza sa vezi.

Declarat dauna totala din motive mai putin cunoscute - actualul proprietar se jura ca nu are de-a face cu niciun fel de accident, automobilul cu pricina a fost readus la viata sub forma unei versiuni RST.

Mai precis, sedanul de culoare albastra imprumuta partea frontala a vechiului RS, in timp ce motorizarea turbo de doi litri, cutia manuala cu sase trepte de viteza si scaunele Recaro provin de la un ST.

Alte detalii includ jante pe 18 inch cu design in cinci spite, tapiterie din piele neagra cu cusaturi contrastante, plus blocuri optice custom, volan cu parte inferioara plata si navigatie prin satelit, de exemplu.

In ceea ce priveste rulajul, ei bine... acesta reprezinta un alt aspect din nemarginita serie a ciudateniilor: respectivul Ford Focus a parcurs pana la momentul de fata undeva in jurul a 12.900 de kilometri.

Nu ca ar mai conta neaparat, dar sedanul cu elemente - atat tehnice, cat si estetice - de RS si ST a fost scos la vanzare pe internet, in schimbul a 12.900 de dolari, unde ridica numeroase semne de intrebare.

Ford Focus RST Sedan

Ford Focus RST Sedan

Ford Focus RST Sedan

Ford Focus RST Sedan

Ford Focus RST Sedan

Ford Focus RST Sedan

Ford Focus RST Sedan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Ford Focus RST Sedan
mai multe