In loc s-o duca la Remat, s-a apucat s-o modifice. Masina japoneza are acum motor de Audi si 739 de cai

In loc s-o duca la Remat, s-a apucat s-o modifice. Masina japoneza are acum motor de Audi si 739 de cai
  • O Toyota MR2 din Suedia ascunde sub capota un motor de Audi
  • Este vorba despre un propulsor turbo cu cinci cilindri
  • Motorul in cauza dezvolta acum o putere maxima de 739 CP
Distribuie pe Facebook

O Toyota MR2 la fel de puternica precum un Lamborghini Aventador S? Cu un propulsor de peste doua ori mai mic sub capota? Exista!

Lansata pe piata in urma cu exact trei decenii, la sfarsitul anilor '80, cea de-a doua generatie a modelului Toyota MR2 s-a dovedit a fi o alegere extrem de populara printre amatorii de tuning extrem, in special transplanturi de motor.

Un argument in acest sens il reprezinta inclusiv urmatorul exemplar suedez, al carui proprietar a inlocuit vechiul propulsor apirat in patru cilindri cu un benzinar turbo in cinci pistoane, de provenienta Audi - dupa cum precizam si anterior.

De aceasta data montat longitudinal, noul motor care bate sub inima respectivei Toyota MR2 vine chiar si cu o interminabila lista de imbunatatiti, care ii permite sa dezvolta o putere maxima demna demna de un Lamborghini Aventador S.

Cum se descurca o masina de aproape 4.2 metri si mai putin de 1.5 tone cu 739 CP pe puntea spate ramane un mister, proprietarul exemplarului respectiv preferand sa raspunda la o alta intrebare: cum sta automobilul in cauza la capitolul sunet.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2019