In loc s-o-nchida intr-un garaj si s-o vanda la suprapret, a preferat s-o modifice cap-coada. POZE REALE

In loc s-o-nchida intr-un garaj si s-o vanda la suprapret, a preferat s-o modifice cap-coada. POZE REALE
  • In loc s-o-nchida intr-un garaj si s-o vanda la suprapret, a preferat s-o modifice cap-coada
  • Cum arata acum si ce performante ofera, mai nou, celebra masina de colectie a companiei BMW
Distribuie pe Facebook

Cum arata acum celebra masina de colectie de la BMW, dar si ce performante ofera - mai nou - motorizarea cu sase cilindri in linie si doua turbine... ei bine, aflam chiar din urmatoarele fotografii, respectiv randuri.

Oferita intr-un numar limitat la numai 200 de exemplare, vechea editie M4 DTM Champion ocupa un loc fruntas in topul celor mai exclusiviste masini din istoria BMW. Un aspect extrem de important pentru colectionari, insa deloc interesant pentru altii, dupa cum este si cazul companiei de tuning Manhart Performance.

Pusa fata in fata cu aceasta, armata de specialisti a tunerului si-a inceput numarul de magie cu instalarea unor noi componente la nivelul sistemelor de admisie si racire a aerului, respectiv a gazelor de la motor - dupa care a reprogramat unitatea de control a propulsorului cu sase cilindri in linie, doua turbine si, in mod normal, 500 CP.

Manhart MH4 GTR

In urma tratamentului suferit, puterea totala a crescut pana la 708 CP, insa si mai spectaculoasa este valoarea din dreptul cuplului maxim. Vorbim, mai exact, despre 980 de Nm, ceea ce reprezinta o crestere de peste 50 de procente comparativ cu propunerea unui BMW M4 DTM Champion in configuratia standard, de 600 Nm.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h ramane, din pacate, doar un mare mister, oficialii companiei de tuning Manhart Performance precizand, in schimb, ca seria vestilor bune continua cu diferite imbunatatiri la nivel de transmisie, un set de jante forjate cu diametrul de 20 de inch fiecare si, nu in ultimul rand, noi ornamente din fibra de carbon.

Tema specifica masinilor de curse continua la interior, acolo unde cel mai probabil singurul BMW M4 DTM Champion modificat din lumea intreaga ofera aceleasi ornamente din fibra de carbon in compania unei tapiterii realizate din Alcantara. Nu lipsesc din peisaj nici scaunele marca Recaro sau volanul M Performance Parts.

Manhart MH4 GTR

Manhart MH4 GTR

Manhart MH4 GTR

Manhart MH4 GTR

Manhart MH4 GTR

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Manhart MH4 GTR
mai multe