In loc sa il dea la fiare vechi, i-a pus motor si cutie de BMW. Acum cauta un pasionat care sa il ia acasa

In loc sa il dea la fiare vechi, i-a pus motor si cutie de BMW. Acum cauta un pasionat care sa il ia acasa
  • Scos de curand la vanzare, acest Jaguar XJ6 ofera un motor V8
  • De provenienta BMW, unitatea dezvolta o putere maxima de 286 CP
  • Omologat la RAR-ul olandez, modelul se da cu suma de 11.950 euro
Distribuie pe Facebook

Un Jaguar XJ6 fabricat acum cu mai bine de trei decenii si jumatate a fost scos de curand la vanzare in Olanda. Spre deosebire de momentul in care a parasit linia de productie, automobilul britanic ofera la momentul de fata motor de provenienta BMW.

Povestea acestui Jaguar XJ6 scos de curand la vanzare incepe acum mai bine de trei decenii si jumate, in 1981. Automobilul britanic i-a fost livrat la momentul respectiv unui client din Elvetia, care l-a pastrat vreme de 27 de ani.

Din 2008, modelul in cauza a schimbat mai multi proprietari olandezi, actualul posesor fiind cel care a luat decizia de a-i mai acorda o sansa atunci cand motorul original a cedat. Si bine a facut, ar putea spune unii dintre noi.

Cura de vindecare a inclus o unitate V8 de provenienta BMW, regasita sub capota unor exemplare precum 540i sau 740i. Motorizarea aspirata de 4.0 litri si 286 CP a fost asociata unei cutii manuale imprumutate tot de la bavarezi.

Transformata intr-un soi de tuning, operatiunea de salvare a acestui Jaguar XJ6 a continuat cu instalarea unui sistem de franare mai performant decat solutia anterioara. Apoi, proiectul a fost omologat la RAR-ul olandez.

ITP-ul a fost refacut in luna martie, iar automobilul britanic a trecut inspectia fara niciun fel de problema, mai afirma actualul sau proprietar. Tot din gura acestuia aflam si pretul pentru care isi va schimba posesorul: 11.950 euro.

Cumparatorul mai primeste si inchidere centralizata, geamuri cu actionare electrica sau tapiterie din piele, potrivit anuntului de vanzare publicat pe un sistem de specialitate. Acum nu mai ramane decat ca el sa fie gasit...

Jaguar XJ6 cu motor BMW

Jaguar XJ6 cu motor BMW

Jaguar XJ6 cu motor BMW

Jaguar XJ6 cu motor BMW

Jaguar XJ6 cu motor BMW

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Jaguar XJ6 cu motor BMW
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2017