Inainte era plina de plastice, acum parca stai intr-o limuzina de lux

Inainte era plina de plastice, acum parca stai intr-o limuzina de lux
  • Inainte era plina de plastice...
  • ... acum parca stai intr-o limuzina de lux
Distribuie pe Facebook

Proiectul bulgarilor de la Vilner, urmatoarea camioneta de origine nord-americana se remarca in special prin multiplele elemente confectionate din piele de culoare maronie - cu aspect vintage, insa nici numeroasele ornamente realizate din lemn masiv nu vor trece intocmai neobservate. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am glumi sau exagera cu nimic.

Cunoscuta la nivelul intregii planete pentru interioarele sale super spectaculoase - unele din piele, altele din Alcantara, cu insertii de lemn sau model tartan, in functie de cerintele si preferintele fiecarui client in parte, celebra companie Vilner cu sediul in Sofia, la sud de Dunare, continua seria lansarilor de neuitat si prezinta publicului larg propria versiune a extremului Ford F-150 SVT Raptor.

Inspirat de opulenta limuzinelor de lux, impresionantul pick-up de peste Ocean, din Statele Unite ale Americii, se remarca in special prin multiplele elemente realizate din piele de culoare maronie - cu aspect vintage, insa nici numeroasele ornamente confectionate din lemn masiv ori plafonul si montantii acoperiti, pentru un contrast clasic, cu Alcantara de culoare neagra, nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate; ba dimpotriva, am putea spune. Din pacate, costul respectivului tratament ramane, la momentul actual, doar un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa nu ar fi deloc anormal ca nota de plata inmanata proprietarului sa depaseasca - fie vorba intre noi, pragul de 10.000 de euro.

Ford F-150 Raptor de la Vilner

Ford F-150 Raptor de la Vilner

Ford F-150 Raptor de la Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ford F-150 Raptor de la Vilner
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2023