Inca un VW Golf R cu 400 CP sub capota. De data asta de la chinezi

Inca un VW Golf R cu 400 CP sub capota. De data asta de la chinezi
  • Cel mai nou tuning pentru VW-ul Golf R vine din China
  • Programul ASPEC PPV400 propune un total de 400 CP si 520 Nm
  • Clientii pot opta si pentru numeroase bunatati vizuale
Distribuie pe Facebook

In timp ce Volkswagen intarzie lansarea versiunii de productie a conceptului R400, companiile de tuning se intrec in pachete de 400 CP pentru Golf-ul R. Cea mai nou astfel de propunere vine tocmai de peste mari si tari, din partea chinezilor de la ASPEC.

Dupa ce a luat cu asalt mai toate companiile de pe Batranul Continent, febra modificarii Volkswagen-ului Golf R i-a lovit si pe chinezii. Pe chinezii de la ASPEC, mai exact, care au transformat hot-hatch-ul european intr-un PPV400 local.

Asa cum o sugereaza si denumirea sa, impresionantul proiect de tuning dispune de o putere maxima de 400 CP, imbunatatirile aduse propulsorului turbo de doi litri ascuns sub capota fiind sinonime, de asemenea, si cu un cuplu maxim de 520 Nm.

VW Golf R by ASPECVW Golf R by ASPEC

VW Golf R by ASPEC

La toate acestea se mai adauga, deloc surprinzator, si un timp de 4.0 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h, noul ASPEC PPV400 reprezentand astfel o solutie de luat in seamna pentru cei care s-au saturat sa astepte sosirea Volkswagen-ului Golf R400.

Nu doar prin prisma performantelor enumerate de-a lungul ultimelor doua randuri, ci si multumita kitului aerodinamic realizat din fibra de carbon - ce transforma proiectul companiei chinezesti de tuning intr-o aparitie greu de trecut cu vederea.

Daca nici toate aceste modificari nu te conving pe deplin, ei bine... atunci afla ca pachetul ASPEC PPV400 pentru VW Golf R mai include si alte bunatati, precum arcuri sport Eibach, discuri frontale de 380 mm sau evacuare cu patru tobe de esapament.

Acum sa nu cumva sa ne intrebi si la cat se ridica pretul imbunatatirilor propuse de compania chinezeasca de tuning pentru ca vei ramane dezamagit. Nu de alta, dar inca nu avem raspunsul exact (si) la aceasta intrebare, din pacate..

Drept urmare, iti sugeram cu drag sa studiezi cu mare atentie toate cele cinci fotografii oficiale, plus materialul video disponibile si sa ne spui ce parere ai cu privire la oferta noului ASPEC PPV400. Suna sau arata mai bine decat tot ce a iesit pana astazi din partea specialistilor europeni?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze VW Golf R by ASPEC
mai multe