Infiniti FX cu jante pe 32 inch: masina perfecta pentru a iesi in evidenta

Infiniti FX cu jante pe 32 inch: masina perfecta pentru a iesi in evidenta
  • Americanii de la Forgiato ne arata Infiniti-ul FX cu jante pe 32 inch
  • SUV-ul japonez se mai remarca, de asemenea, si prin portocaliul aprins al caroseriei
  • Propulsia este asigurata in continuare de o unitate V6 de 303 CP
Distribuie pe Facebook

Adori la nebunie momentele in care lumea se fotografiaza alaturi de masina ta, iar captarea atentiei celor din jur este sportul tau favorit? Atunci ai nimerit exact in locul potrivit.

Chiar daca nu va castiga prea curand vreun premiu de frumusete sau eleganta, urmatorul automobil nu are nici un rival atunci cand vine vorba despre a iesi in evidenta.

Iar motivele sunt lesne de inteles: cate Infiniti-uri FX dotate cu jante cromate - atentie!, pe 32 de inch ai mai vazut pana acum? Zero sa fie oare raspunsul pe care il cautai?

Dimensiunea rotilor nu reprezinta insa singura curiozitatea in cazul de fata, acelasi SUV japonez atragand acum atentia celor din jur inclusiv prin garda (generoasa) la sol.

Infiniti FX cu jante pe 32 inch

Infiniti FX cu jante pe 32 inchInfiniti FX cu jante pe 32 inch

Ar mai fi, de asemenea, si portocaliul aprins de la nivelul caroseriei, care risca sa te orbeasca mai ceva decat cromul de la nivelul grilei frontale sau ornamentelor laterale, respectiv posterioare.

Despre restul modificarilor - in cazul in care mai exista si altele, nu avem nici un fel de informatie, dar putem preciza in schimb ca avem de-a face cu un exemplar din seria Infiniti FX35.

Asta inseamna automat ca propulsia este asigurata de o unitate aspirata cu sase cilindri in V si capacitate de 3.5 litri, capabila sa livreze rotilor undeva in jurul a 300 cai putere.

Echipat cu o transmisie automata in sapte rapoarte, SUV-ul japonez avea nevoie de aproximativ sase secunde in vremurile bune pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Cu jantele pe 23 inch si garda la sol marita insa, nu ar fi de mirare ca performantele sa fi evoluat intr-o directie dorita de nimeni. Partea buna este ca dorinta ca toata lumea sa se fotografieze alaturi de masina ta va deveni realitate. Si chiar mai mult de-atat.

Infiniti FX cu jante pe 32 inch

Infiniti FX cu jante pe 32 inch

Infiniti FX cu jante pe 32 inch

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Infiniti FX cu jante pe 32 inch
mai multe