Intai l-a dus in 360 CP, apoi l-a scos la vanzare pe net. Cu cat se da acest inedit Opel Astra G

Intai l-a dus in 360 CP, apoi l-a scos la vanzare pe net. Cu cat se da acest inedit Opel Astra G
  • Un Opel Astra Caravan din 2003 a fost recent scos la vanzare
  • Automobilul in cauza are un motor turbo de doi litri si 360 CP
  • Cumparatorul va plati pe masina germana suma de 13.500 de euro
Distribuie pe Facebook

Partea frontala agresiv stilizata, jantele de dimensiuni generoase sau etrierele finisate in rosu, ei bine... exista un motiv serios pentru existenta fiecaruia dintre aceste detalii.

Pentru ca, vezi tu, dupa cum o sugereaza inclusiv numeroasele inscriptii de la nivelul caroseriei - si nu numai, urmatorul Opel Astra (G) Caravan chiar apartine colectiei OPC.

Spre deosebire insa de celelalte exemplare ce poarta semnatura specialistilor diviziei de performanta a producatorului auto german, acesta anunta diverse schimbari sub capota.

Intr-o alta ordine de idei, benzinarul turbo de doi litri regasit sub capota oricarui Opel Astra G apartinand colectiei OPC dezvolta in cazul de fata... circa 360 de cai putere.

Opel Astra Caravan de 360 CPOpel Astra Caravan de 360 CP

Opel Astra Caravan de 360 CP

Cum se descurca acum masina la capitolele 0 - 100 km/h, respectiv viteza maxima ramane, un mare mister, anuntul de vanzare dezvaluindu-ne in schimb un alt detaliu.

Mai putin de 12 secunde ii sunt necesare acestui Opel Astra (G) Caravan apartinand colectiei OPC pentru a sprinta de la 100 la 200 de kilometri pe ora, in cazul in care te intrebai.

Nu e insa cazul sa te bucuri. Nu de alta, dar nu am apucat inca sa precizam ca daca inlocuiesti jantele actuale cu unele pe 17 inch si respectivul timp coboara sub 11 secunde.

Lasam deoparte performantele masinii germane si ne indreptam atentia catre celelalte caracteristici, precum cutia manuala sau sistemul de franare echipat cu elemente Brembo.

Opel Astra Caravan de 360 CP

Opel Astra Caravan de 360 CPOpel Astra Caravan de 360 CP

Fiind vorba despre un OPC autentic, exteriorul acestui Opel Astra (G) Caravan abunda in detalii sinonime cu sportivitatea absoluta - vezi partea frontala agresiv stilizata sau evacuarea dubla.

Design-ul interior adopta acelasi stil indraznet, pasagerii masinii germane fiind intampinati de volan sport si scaune cu suport lateral marit, plus instrumente de bord specifice.

Avem, de asemenea, si faruri cu xenon, climatizare automata sau sistem de navigatie, pretul acestui Opel Astra (G) Caravan apartinand colectiei fiind de 13.500 euro.

PS: Nu am uitat nici de acest aspect. Masina germana a fost fabricata in anul 2003 si a parcurs pana in prezent undeva in jurul a 148.000 de kilometri, conform anuntului sau de vanzare.

Opel Astra Caravan de 360 CP

Opel Astra Caravan de 360 CP

Opel Astra Caravan de 360 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Opel Astra Caravan de 360 CP
mai multe