Interzis cardiacilor. Nemtii au lansat pe piata un super model cu 919 cai sub capota si fara parbriz

Interzis cardiacilor. Nemtii au lansat pe piata un super model cu 919 cai sub capota si fara parbriz
  • Interzis cardiacilor
  • Nemtii au lansat pe piata un super model cu 919 cai sub capota si fara parbriz
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza numai... 2.7 secunde.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape trei ani si jumatate, inca din ultima parte a toamnei lui 2019, impresionantul produs vandut de britanicii de la McLaren sub denumirea de Elva a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor anterioare, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia?

Spectaculoasa masinarie in doar doua portiere, cu un motor V8 de patru litri si fara plafon, a primit, recent, un nou pachet de tuning, respectivul meniu concentrandu-se, in special, pe imbunatatirea performantelor in linie dreapta; o decizie extrem de curajoasa, tinand cont ca un exemplar standard, de serie, sprinteaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in sub 3.0 secunde.

McLaren Elva de la Novitec

McLaren Elva de la Novitec

Purtand semnatura nemtilor de la Novitec, tratamentul destinat extremului vehicul comercializat de compania McLaren sub numele de Elva debuteaza cu un nou ECU pentru propulsorul de sub capota, montat central. Un sistem de evacuare placat cu aur completeaza lista atractiilor principale.

Asa se face ca, prin apasarea brutala a pedalei de acceleratie, pana la podea, cel de la volan va dezlantui, multumita upgrade-urilor mentionate anterior, puterea a 919 CP, indeajuns pentru ca misiunea 0 - 100 de kilometri pe ora sa devina realitate, de aceasta data, dupa 2.7 secunde, acul vitezometrului depasind ulterior, daca il tine... parul pe sofer, 330 de kilometri pe ora.

Exceptand imbunatatirile deja enumerate, nemtii de la Novitec au mai pregatit, mai mult sau mai putin surprinzator, si patru jante forjate. Doua cu diametrul de 20 de inch, care vor incalta anvelopele de pe puntea fata, si alte doua de 21 de inch, ce ar trebui sa condimenteze puntea spate.

McLaren Elva de la Novitec

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze McLaren Elva de la Novitec
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2023