Intoarce toate privirile cu masina lui si nu conduce un Ferrari. Ci o DACIA DUSTER care arata asa

  • Si-a infoliat Duster-ul
  • A optat pentru o folie cameleon cu finisaj mat
  • De anul viitor, SUV-ul va putea fi comandat cu un nou propulsor
Distribuie pe Facebook

S-ar putea sa vorbim chiar despre prima Dacie Duster de generatie noua infoliata complet. Iar proprietarul a optat pentru o folie care cu siguranta face SUV-ul romanesc sa iasa in evidenta oriunde s-ar duce.

Producatorul de la Mioveni a imbunatatit foarte mult SUV-ul Duster odata cu lansarea noii generatii, cel putin din punct de vedere estetic, iar clientii par sa fie incantati de pachetul oferit. Vanzarile sunt intr-o continua crestere, iar feedback-urile pozitive, deci numai vesti bune pentru Dacia.

Dacia Duster MC-Folia GmbH

Chiar si asa, Duster nu este o masina care sa intoarca foarte multe priviri, nici chiar atunci cand este finisata in nuanta Orange Atacama, care trebuie sa spunem ca o prinde foarte bine. Bine, nu ca ar fi greu sa o scoti in evidenta cu toate mijloacele aftermarket din ziua de azi.

Dacia Duster MC-Folia GmbH

Exact la asta s-a gandit si proprietarul acestui Duster, care si-a dat masina pe mana unui atelier din Germania specializat in infolierea masinilor. A optat pentru o folie cameleon cu finisaj mat, care isi schimba culoarea in functie de lumina: de la violet, la albastru sau verde. Si jantele standard au fost inlocuite cu unele negre cu inelul exterior rosu.

Dacia Duster MC-Folia GmbH

Nu stim exact ce motorizare echipeaza acest Duster, dar acum ca tot am adus vorba, de anul viitor, SUV-ul de la Mioveni va putea fi comandat si alaturi de un propulsor turbo de 1.3 litri TCe, pe care Renault l-a dezvoltat impreuna cu gigantul german Daimler. Acesta va fi disponibil in doua configuratii de putere, fie cu 130, fie cu 150 de cai putere.

Dacia Duster MC-Folia GmbH

Dacia nu a vorbit inca despre pretul noii versiuni, insa a specificat totusi ca le pune clientilor la dispozitie atat o tractiune 4x2 cat si una 4x4.

O alta imbunatatire primita de Duster are legatura cu sistemul Media Nav Evolution. Actualizarea primita de acesta vine cu Apple CarPlay si Android Auto si poate fi comandata pana la finalul anului curent.

Dacia Duster MC-Folia GmbH

Dacia Duster MC-Folia GmbH

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Dacia Duster MC-Folia GmbH
mai multe