Iti trebuie mult curaj sa pui motorul asta pe un Volkswagen Lupo!

Iti trebuie mult curaj sa pui motorul asta pe un Volkswagen Lupo!
  • Un VW Lupo a fost scos la vanzare in Germania cu 26.950 de euro
  • Exemplarul cu pricina ascunde sub capota un 2.0 TFSI de 309 CP
  • Viitorul client se va mai alege si cu alte bunatati tehnice
Distribuie pe Facebook

Partea cu adevarat interesanta abia acum soseste insa: de parca transplantul de propulsor nu ar fi fost suficient, micul automobil german s-a mai ales si cu cateva modificari pentru un plus de cai putere si kilometri pe ora.

Iti mai aduci aminte de acel Volkswagen Lupo GTI scos la vanzare pentru suma de 12.500 euro? Ei bine, un nou exemplar al micului automobil german se afla zilele acestea in cautarea unei noi case.

Partea proasta este ca nota de plata se ridica in cazul de fata la 26.950 de euro. Partea buna consta in faptul ca propulsia este asigurata de-aceasta data de o motorizare turbo cu capacitate cilindrica de doi litri.

Motorizare turbo cu capacitate cilindrica de doi litri, care dezvolta acum undeva in jurul a 309 CP si 428 Nm multumita modificarilor primite, precum turbina K04 sau intercooler-ul de dimensiuni generoase.

VW Lupo GTI cu motor 2.0 TFSI

Suna bine, nu-i asa? Atunci afla ca lista cu bunatati mai include si o suspensie de tip coilover, plus un diferential cu alunecare limitata. Ori componente ale sistemului de franare imprumutate de la Audi si Porsche.

Din punct de vedere estetic, jantele pe 17 inch reprezinta singura noutate a exteriorului, atat spoilerele fata / spate agresiv stilizate, cat si pragurile laterale proeminente venite din fabrica scapand neatinse.

Aproape stock este si interiorul, diferenta fiind facuta de vitezometrul gradat pana la 320 de kilometri pe ora. Si, bineinteles, de unitatea multimedia de la Kenwood, care citeste atat CD-uri, cat si DVD-uri.

Tot la capitolul dotari remarcabile putem trece, de asemenea, si volanul cu design in trei spite, scaunele sport imbracate partial in piele, geamurile electrice si, bineinteles, climatizarea automata.

Intr-o alta ordine de idei, vorbim despre unul dintre cele mai complete si, totodata, cele mai impresionante exemplare Volkswagen Lupo ale planetei. Dar oare va plati cineva atatia bani pe micul automobil german?

VW Lupo GTI cu motor 2.0 TFSI

VW Lupo GTI cu motor 2.0 TFSI

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze VW Lupo GTI cu motor 2.0 TFSI
mai multe