Iti vine sa te speli cu apa sfintita pe ochi dupa ce vezi acest BMW. Proprietarul si-a batut joc de masina

Iti vine sa te speli cu apa sfintita pe ochi dupa ce vezi acest BMW. Proprietarul si-a batut joc de masina
  • E36 este a treia generatie a Seriei 3
  • A fost primul Seria 3 cu cutie manuala cu sase trepte
  • Foarte putini aleg sa-l pastreze stock
Distribuie pe Facebook

Am vazut multe proiecte de tuning...ciudate, sa spunem asa, de-a lungul timpului, iar acest BMW E36 surprins pe strazile din Statele Unite ale Americii se situeaza fara indoiala in top. Nici nu stim de unde sa incepem.

BMW-ul Seria 3 ocupa un loc special in inima fanilor brand-ului din Munchen. Desigur, oricine isi doreste in garaj un "Ursulet", M3 daca se poate, sau un E46. Insa si modelul dintre cele doua, adica a treia generatie a Seriei 3 (E36) are fanii ei.

In plus, "Pisicuta" joaca un rol important si pentru gama producatorului bavarez de automobile. A fost primul Seria 3 vandut ca si sedan, coupe, decapotabila, break si hatchback (Compact) si primul Seria 3 care sa ofere o transmisie manuala cu sase trepte, una automata cu cinci rapoarte sau un motor diesel cu patru cilindri.

Totodata, Seria 3 E36 a contribuit intr-o mare masura la popularizarea acestui model la nivel mondial.

In prezent, pretul unui exemplar variaza in functie de starea masinii, de motorizare, de tipul caroseriei si desigur, de raritatea ei. Iti poti cumpara un BMW E36 si cu cateva sute de euro, dar si cu cateva zeci de mii bune, daca vorbim de un M3 in stare perfecta.

Foarte putini insa il pastreaza stock, majoritatea alegand sa-l modifice. Unii cu gust, altii ca si proprietarul exemplarului din aceasta imagine. Masina a fost surprinsa pe o strada din statul american Georgia si putem spune ca pentru o secunda ne-a lasat fara cuvinte. Si nu in sensul bun.

BMW E36 Widebody kit

Dupa cum se poate observa, proiectul nu este inca finalizat, dar nici cand va fi nu credem ca va arata mai bine. Nici nu are cum cu widebody kit-ul acela, sau cu capota a la "american muscle". Sa nu mai pomenim de jantele bicolore sau de aripa spate, care sunt deasemenea din alt film.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2019