Japonezii au terminat de tunat BMW-ul cu cea mai urata grila din lume: modelul bavarez este acum de nerecunoscut

Japonezii au terminat de tunat BMW-ul cu cea mai urata grila din lume: modelul bavarez  este acum de nerecunoscut
  • Japonezii au terminat de tunat BMW-ul cu cea mai urata grila din lume
  • Modelul bavarez este acum de nerecunoscut
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile operate in cazul de fata se numara si un roll-cage ce face complet inutila bancheta spate.

Se remarca in special prin caroseria finisata intr-o nuanta aprinsa de portocaliu, ce aminteste de vechiul BMW M3 GTS, insa nici numeroasele dungi de culoare neagra - ce contureaza liniile si formele acesteia, nu vor trece complet neobservate. Ba din contra.

BMW M4 de la Studie AG

BMW M4 de la Studie AG

Reteta specifica departamentului exterior continua cu noile jante din aliaj, oferite in compania unui design cu cinci spite, si eleronul ajustabil de la nivelul portbagajului, in timp ce meniul interior cuprinde inclusiv o pereche de scaune fata marca Recaro - acompaniate de centuri de tip ham.

De pe aceeasi lista a modificarilor operate de cealalta parte a portierelor, in cabina, nu lipsesc nici covorasele finisate intr-o combinatie familiara de negru si portocaliu. Ori, si mai important decat atat, roll-cage-ul ce face complet inutila bancheta spate - evident.

Motorizarea de sub capota - un benzinar cu sase cilindri in linie, doua turbine si, de asemenea, o capacitate de trei litri, a scapat, dupa cate se pare, complet neatinsa, insa BMW vinde actuala generatie a gamei M4 si intr-o versiune Competition, ce se lauda cu 510 CP pe rotile spate sau ambele punti.

BMW M4 de la Studie AG

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M4 de la Studie AG
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 Ianuarie 2022