Japonezii au terminat de tunat noua masina cu tractiune fata de la BMW

Japonezii au terminat de tunat noua masina cu tractiune fata de la BMW
  • Cel mai nou pachet de tuning pentru BMW X2 vine de la 3DDesign
  • Japonezii ofera diverse modificari pentru exterior si interior
  • Un sistem de evacuare sport este, de asemenea, disponibil
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile propuse de specialistii companiei 3DDesign se numara inclusiv un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament.

Sfarsitul primei luni de primavara a anului 2019 marcheaza debutul unei noi optiuni din seria pachetelor de tuning destinate modelului X2, unul dintre cele mai recente automobile construite pe o platforma cu tractiune fata de la BMW.

In spatele numeroaselor modificari care isi propun sa imbunatateasca partea estetica a crossover-ului ce concureaza cu Range Rover Evoque stau japonezii de la 3DDesign, renumiti pentru pasiunea lor fata de produsele bavarezilor.

BMW X2 de la 3DDesign

BMW X2 de la 3DDesign

Pentru noul BMW X2, meniul pregatit de asiatici include prelungiri din fibra de carbon atasate spoilerelor fata si spate, elemente la care se adauga un eleron proeminent pentru plafon, plus patru jante clasice, cu design in cinci spite.

De cealalta parte a portierelor, in cabina, specialistii celebrei companii japoneze 3DDesign au optat pentru schimbari aproape insesizabile, oferta interioara limitandu-se la padele si pedale diferite - ambele realizate din aluminiu.

O crestere de putere care sa completeze modificarile estetice anterior mentionate lipseste cu desavarsire din peisaj, lucru valabil si in cazul unor suspensii mai joase; ce este drept, clientii pot bifa in schimb o evacuare sport, cvadrupla.

BMW X2 de la 3DDesign

BMW X2 de la 3DDesign

BMW X2 de la 3DDesign

Cat despre modelul X2 de la BMW, crossover-ul bavarez ce concureaza cu Range Rover Evoque porneste in Romania de la 33.618 euro - pret valabil pentru versiunea sDrive 18i cu motor pe benzina de 140 CP si tractiune fata.

Varianta xDrive20i, cea mai accesibila dintre optiunile echipate cu un sistem de tractiune integrala in standard, pleaca de la 40.877 euro si mizeaza la randul ei pe un propulsor pe benzina, cu mentiunea ca acesta dezvolta 192 CP.

Acum, daca vine vorba despre fanii motorizarilor diesel, trebuie mentionat ca respectivii clienti au de scos din buzunare un minimum de 34.927 euro - nota de plata valabila pentru modelul sDrive18d, cu o unitate 150 CP sub capota.

BMW X2 de la 3DDesign

BMW X2 de la 3DDesign

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze BMW X2 de la 3DDesign
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2019