Japonezii de la DAMD au pus mana pe noua Mazda MX-5 Roadster, si a iesit asta

Japonezii de la DAMD au pus mana pe noua Mazda MX-5 Roadster, si a iesit asta
  • Tunerul japonez DAMD a creat un body-kit pentru Mazda MX-5 Roadster, si l-au numit "Dark Knight"
  • Modificarile includ, buza fata, praguri, diffuser, aripa spate, jante OZ Ultralegera, evacuare de inox si interior de piele
  • Toate imbunatatirile exterioare sunt bolt-on
Distribuie pe Facebook

Dream Automotive Development & Design, sau DAMD, o companie japoneza de tuning, s-a jucat putin cu Mazda MX-5 Roadster, i-au montat un body-kit, carbon, si au denumit proiectul "Dark Knight"

Desi numele te trimite cu gandul la Batman, roadster-ul favorit al milioane de oameni nu va fi urmatoarea masina a eroului mascat, desi daca ne luam dupa celebra replica "Does it come in black?" spusa de Christian Bale in primul film al francizei, micuta japoneza ar avea toate sansele.

Body-kit-ul gandit de cei de la DAMD nu este nimic tipator, si include o buza fata, praguri, un diffuser si o aripa spate. Toate sunt fabricate din fibra de carbon, asa ca nu va ingreuna masina, iar partea cea mai buna este ca se pot monta direct (bolt-on) pe caroseria standard, fara a fi nevoit sa dai jos barele sau alte elemente ale exteriorului.

Mazda MX-5 Roadster by DAMD

In timp ce i-a fost montat o suspensie mai rigida si i-a fost micsorata garda la sol, roadster-ul japonez a primit si un set de jante OZ Ultralegera de 18 inch, completandu-i exteriorul care acum arata de parca masina este pregatita in orice moment sa iasa pe circuit si sa ii puna zambetul pe buze celui din spatele volanului.

Mazda MX-5 Roadster by DAMDMazda MX-5 Roadster by DAMD

MX-5-ul "Black Knight" este vopsit, asa cum ii spune si numele, in negru, iar detalii precum buza fata, aripioarele laterale si micuta aripa spate sunt vopsite rosii.

In ceea ce priveste performantele, DAMD nu a adus nicio modificare motorului inafara de faptul ca, optional, pot instala un sistem de evacuare din inox, cu 4 iesiri.

Mazda MX-5 Roadster by DAMD

Tot doar pentru cei care doresc, compania japonez pot aduce imbunatatiri interiorului, imbracandu-l in piele Nappa neagra cu insertii rosii pe scaune si volan.

Mazda MX-5 Roadster by DAMD

Desi nu este un supercar, masinuta japoneza, atrage cu siguranta doua sau trei priviri cu acest body-kit "Dark Knight" si cu contrastul exterior negru-rosu.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mazda MX-5 Roadster by DAMD
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2016