Japonezii lucreaza la un tuning pentru noul 5ar. Primele imagini sunt extrem de promitatoare

Japonezii lucreaza la un tuning pentru noul 5ar. Primele imagini sunt extrem de promitatoare
  • Japonezii lucreaza la un tuning pentru noul BMW Seria 5
  • Primele imagini indica modificari la nivelul caroseriei
  • Sunt mari sanse ca pachetul sa aduca inclusiv noi jante
Distribuie pe Facebook

Poporul japonez este ultimul care pregateste un pachet de tuning pentru noul BMW Seria 5. Din primele imagini, compania 3D Design are de gand sa ii confere automobilului bavarez un plus vizibil de sportivitate.

Cea mai noua generatie a modelului BMW Seria 5 a debutat oficial la sfarsitul anului trecut, iar de atunci si pana in prezent aceasta a primit numeroase imbunatatiri din partea companiilor de tuning.

Lista cu modificari destinate automobilului bavarez de clasa mare, concurent al masinilor Audi A6 si Mercedes E-Class, va creste in perioada imediat urmatoare, cu mai multe optiuni marca 3D Design.

Din primele imagini, specialistii japonezi par sa pregateasca mai multe detalii sportive pentru caroseria de dimensiuni impozante a sedanului din Munchen, precum prelungiri pentru spoilere si praguri.

Clientii celor de la 3D Design vor mai putea opta pentru al lor BMW Seria 5 si pentru un eleron posterior, in timp ce jantele uriase din aliaj nu ar trebui sa lipseasca nici ele, de asemenea, din meniu.

Ramane insa de vazut daca automobilul bavarez de clasa mare, concurent al masinilor Audi A6 si Mercedes E-Class, va primi sau nu cateva imbunatatiri inclusiv la nivel de departament interior.

Nici despre posibila completare a meniului japonez cu o serie de accesorii destinate motoarelor in patru, sase sau chiar opt cilindri ale sedanului din Munchen nu exista prea multe informatii.

Cert este ca cea mai noua generatie a modelului BMW Seria 5 nu duce lipsa cailor putere, versiunile de top oferind 400 CP dintr-un turbodiesel cu patru turbine, respectiv 462 CP dintr-un benzinar V8.

Ulterior, automobilul bavarez de clasa mare, concurent al masinilor Audi A6 si Mercedes E-Class, va primi si o varianta M5 cu nu mai putin de 600 CP, capabile sa sprinteze pana la suta in 3.5 secunde.

BMW Seria 5 de la 3D Design

BMW Seria 5 de la 3D Design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2017