Japonezii si-au facut de cap cu noul Urus. Primul SUV din istoria Lamborghini arata acum mai tare si decat un Aventador

Japonezii si-au facut de cap cu noul Urus. Primul SUV din istoria Lamborghini arata acum mai tare si decat un Aventador
  • Japonezii si-au facut de cap cu noul Urus
  • Primul SUV din istoria Lamborghini arata acum mai tare si decat un Aventador
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile oferite de specialistii de la Liberty Walk se numara, mai mult sau mai putin surprinzator, si un set de extensii proeminente pentru aripile laterale. Plus o pereche de spoilere fata si spate agresiv stilizate - daca mai trebuia cumva mentionat.

Un motor cu opt cilindri si o capacitate de patru litri, insotit de doua turbine pentru un total de 650 de cai putere, o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 3.6 secunde si o viteza maxima de aproximativ 305 kilometri pe ora. Sunt doar cateva dintre detaliile care transforma noul Urus intr-una dintre cele mai impozante aparitii de pe strazi, lista atractiilor principale continuand, presupunand ca mai era nevoie de mentionat, cu exteriorul extrem de agresiv, livrat in compania a numeroase elemente angulare.

Dar primul SUV din istoria Lamborghini a reusit sa atraga atentia nu doar clientilor, ci si tunerilor, exclusivistul produs din Sant'Agata Bolognese primind - de curand, o noua serie de upgradeuri demne de povestit inclusiv nepotilor. Purtand semnatura japonezilor de la Liberty Walk, impresionantul meniul cuprinde si un set de extensii proeminente pentru aripile laterale, seria vestilor bune continuand cu perechea de spoilere fata si spate agresiv stilizate, evident.

Asteptat sa debuteze cu ocazia celebrului SEMA Show, respectivul Urus promite sa se remarce si prin noua capota a propulsorului V8 biturbo, acompaniata de diferite prize de aer, dar si prin cele doua eleroane uriase dedicate hayonului. Din peisaj nu lipsesc insa nici jantele din aliaj de dimensiuni generoase, in timp ce informatiile cu privire la eventualele imbunatatiri destinate interiorului, unde modelul standard se bucura si de prezenta a trei ecrane color, a unei tapiterii realizate din piele s.a.m.d., nu reprezinta decat un mare mister.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2022