Jenson Button si-a scos la vanzare vechea masina. Fostul campion mondial de Formula 1 a tunat-o cap-coada

Jenson Button si-a scos la vanzare vechea masina. Fostul campion mondial de Formula 1 a tunat-o cap-coada
  • Jenson Button si-a scos la vanzare vechea masina
  • Fostul campion mondial de Formula 1 a tunat-o cap-coada
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune cuprinde inclusiv un motor aspirat cu opt cilindri in V si o capacitate generoasa - de 4.9 litri.

Un Ford Bronco aflat, de aproximativ patru ani, in proprietatea lui Jenson Button a fost scos recent, zilele acestea, la vanzare, pe internet. Asamblata in 1970, masina fostului campion mondial de Formula 1 se bucura de diferite upgrade-uri tehnice si estetice.

Lista atractiilor principale debuteaza cu nuanta superba de albastru a caroseriei, ce se bucura de diferite accente de rosu pentru un contrast extrem de puternic - dupa cum reiese si din fotografiile publicate in anunt.

Ford Bronco de vanzare

Ford Bronco de vanzare

Ford Bronco de vanzare

Meniul intalnit la nivelul departamentului exterior continua cu o noua pereche de faruri, plus extensii proeminente pentru aripi, de culoare neagra. Ce ascund un set de jante Method pe 17 inch, insotite si de anvelope de 35 de inch de la BFGoodrich, aparent.

In cabina - de cealalta parte a portierelor, urmatorul proprietar se va bucura si de o tapiterie din piele bej, de un volan realizat din lemn, dar si de o instalatie audio cu diferite componente semnate de Kenwood.

Din punct de vedere tehnic, respectivul Ford Bronco, aflat de aproximativ patru ani in proprietatea lui Jenson Button, impresioneaza prin motorul cu opt cilindri in V, o capacitate generoasa, de 4.9 litri, injectie. Dar si pornire de la buton, printre altele, evident.

Masina fostului campion mondial de Formula 1 a mai pregatit si o cutie automata cu trei rapoarte, tractiune integrala, o garda la sol mai mare si discuri de franare de la Willwood - potrivit anuntului de vanzare.

Ford Bronco de vanzare

Ford Bronco de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (148) Poze Ford Bronco de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2022