Ken Block are o noua masina dementiala. Hoonitruck are motor de FORD GT si 927 de cai putere

  • Ken Block are o noua masina
  • Este un Ford F-150 modificat radical
  • Motorul V6 EcoBoost livreaza 927 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Celebrul pilot de curse american si atlet Monster, Ken Block, are o noua masina. Este vorba despre un Ford F-150 din 1977, modificat radical, care va putea fi admirat "pe viu" in cadrul SEMA din acest an si vazul in actiune in cel mai recent episod din seria Gymkhana.

Ken Block este un atlet american care le-a incercat aproape pe toate. A mers pe skateboard, pe snowboard, a participat in curse de motocross, la raliuri si chiar si la rallycross. Insa Block este cunoscut in special pentru seria Gymkhana ajunsa deja la al 10-lea episod.

Ford F-150 Hoonitruck

De-a lungul anilor a condus cateva masini impresionante, printre care un Subaru WRX, un Ford Fiesta, Mustang-ul "Hoonicorn" sau un superb Escort care din pacate a luat foc cu cateva luni in urma. Dar Block are acum o noua masina, care duce "traditia" mai departe: un Ford F-150 din 1977.

Ford F-150 Hoonitruck

Desigur, camioneta este modificata radical. Caroseria este modelata manual si confectionata din aluminiu iar de sub capota iese la propriu un motor V6 EcoBoost twin-turbo de Ford GT. Numai ca in cazul Hoonitruck-ului, propulsorul dezvolta 927 de cai putere pe care ii livreaza ambelor punti prin intermediul unei transmisii secventiale Sadev cu sase trepte.

Ford F-150 Hoonitruck

In ciuda aspectului extrem si al performantelor din alta lume, camioneta are si cateva echipamente obisnuite precum pornirea de la distanta Ford Pass, o camera pentru marsarier si chiar si un carlig de remorcare.

Ford F-150 Hoonitruck

Noua masina a lui Ken Block va putea fi admirata in premiera de publicul larg saptamana viitoare la SEMA, evenimentul care strange an de an la Las Vegas cei mai mari jucatori de pe piata pieselor aftermarket. Hoonitruck-ul va putea fi vazut in actiune insa de-abia pe 7 decembrie, atunci cand cel mai nou episod din seria Gymkhana, cel cu numarul 10, debuteaza pe platforma online Amazon Prime.

Ford F-150 Hoonitruck

Ford F-150 Hoonitruck

Ford F-150 Hoonitruck

Ford F-150 Hoonitruck

Ford F-150 Hoonitruck

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Ford F-150 Hoonitruck
mai multe