Kia vine la SEMA cu 5 modele Soul dedicate muzicii

Kia vine la SEMA cu 5 modele Soul dedicate muzicii
  • Kia vine la SEMA cu 5 modele Soul complet modificate
  • Fiecare exemplar este inspirat din industria muzicala
  • SEMA Show 2013 se desfasoara in Las Vegas, Nevada
Distribuie pe Facebook

Anul acesta, Kia a pregatit pentru participarea sa de la show-ul american SEMA, care se tine in Las Vegas, nu mai putin de cinci modele SOUL inspirate din industria muzicala. Modelele au debutat in cursul zilei de ieri, oferind spectacole live care au incantat asistenta.

Kia nu se dezminte nici anul acesta odata cu participarea la show-ul american Specialty Equipment Market Association (SEMA) din Las Vegas. Daca anul trecut a venit cu cateva masini dedicate super-eroilor, editia de anul acesta a aliniat la standul producatorului sud-coreean nu mai putin de cinci modele Kia Soul care sunt inspirate din "Lumea eclectica a muzicii contemporane" ("Eclectic World of Contemporary Music").

Amped Soul

Kia Soul la SEMA 2013

Popular Mechanics a energizat aceasta masina cu puterea oferita de boxele profesionale de la JBL. Practic, acest exemplar Kia Soul a fost transformat intr-o imensa boxa audio pe roti. In plus, modelul beneficiaza si de o caroserie custom-paint, cu lumini ambientale pe baza de LED, de patru subwoofere Infinity, dar si de jante Forgiato pe 22 de inchi.

Vans Warped Tour Soul

Kia Soul la SEMA 2013

Cel de-al doilea Soul inchinat muzicii este modelul Vans Warped Tour, realizat tot de Popular Mechanics si accesorizat cu geamuri din fibra de sticla care au incastrate boxe Infinity de 8 inchi diametru si o caroserie pictata in rosu, negru si auriu. Pe plafonul masinii a fost montat un televizor cu o diagonala de 50 inchi (127 cm) pe care ruleaza o reclama la modelul in sine. Alte caracteristici ale acestui Soul includ lumini ambientale LED si un gratar care iese din lateral.

DJ Booth Soul

Kia Soul la SEMA 2013



DJ Booth Soul este, de fapt, o mini discoteca pe patru roti. Are o scena placata cu diamante si o cabina pentru DJ dotata cu echipamente sofisticate, cu lumini stroboscopice, cu boxe exterioare, dar si cu jante Rotiform pe 19 inchi.

Music Memorabilia Soul

Kia Soul la SEMA 2013

Acest model este construit ca "un muzeu al muzicii pe roti". Kia a colaborat cu revista "RIDES" si a inclus in masina o chitara cu autograful lui Slash, un pantof G-Unit semnat de 50 Cent, un album gold de-al lui Jimi Hendrix si un microfon ce poarta semnatura lui John Legend.

The Voice Soul

Kia Soul la SEMA 2013

Numele acestei Kia Soul provine chiar de la emisiunea de divertisment "The Voice" si este o editie dedicata acestui concurs de talente. Revista "RIDES" s-a ocupat de tuningul exterior, care poarta logo-ul emisiunii, in timp ce la interior gasim scaune din piele de caprioara, un iPad mini, un TV LED de 40 de inchi (101 cm) si boxe Rockford Fosgate.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Kia Soul la SEMA 2013
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 6 Noiembrie 2013