Kubatech modifica vechiul Mercedes C63 AMG

Kubatech modifica vechiul Mercedes C63 AMG
Sau, in alta ordine de idei, compania germana de tuning indeasa sub capota super-sedanului din Stuttgart ceva mai multa putere decat ascunde supercarul Mercedes SLS AMG.
Distribuie pe Facebook

Pana la debutul unui mult mai puternic Mercedes C63 AMG Black Series, devoratorii de sedanuri super-sport sunt nevoiti sa se multumeasca cu cel mult 487 cai putere, o nimica toata in comparatie cu ce pot oferi cei de la Kubatech. Asadar, in cazul in care esti fericitul posesor al "vechiului" Mercedes C63 AMG, compania germana de tuning planuieste sa te ispiteasca cu nu mai putin de 583 cai putere, acompaniati de aproximativ 692 Nm. Secretul ascuns in spatele acestor cifre magice consta in optimizarea unitatii de control, impresionantul motor V8 de 6.3 litri raspandind acum sunete mult mai infricosatoare multumita unui sistem de evacuare complet, semnat de cei de la Cargraphic.

Kubatech modifica vechiul Mercedes C63 AMG

Asa cum era de asteptat, efectele se simt imediat, iar magnificul Mercedes C63 AMG by Kubatech se lauda cu o viteza maxima de 310 km/h - limitata electronic, bineinteles. In plus, pentru cei care vor mai mult de atat, tunerul german este gata sa scoata din joben si un set de jante Cargraphic pe 19 inci, ce vine la pachet cu ultra-performantele pneuri Michelin Pilot Super Sport. Si, ca sa fim sinceri acum, vechiul Mercedes C63 AMG parca arata mult mai agresiv in comparatie cu noul model, nu-i asa?

Kubatech modifica vechiul Mercedes C63 AMG

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes C63 AMG by Kubatech
mai multe