L-a culcat pe burta si l-a camuflat din cap pana-n picioare. AUDI-ul lui rupe acum internetul in doua

  • Bodykit cu elemente din fibra de carbon
  • Jante aurite Radi8
  • Stock, motorul dezvolta 310 cai putere
Distribuie pe Facebook

Acest Audi S3 Sedan tunat vine din Statele Unite ale Americii si urmeaza reteta obisnuita adoptata de posesorii de masini din grupul VAG. O suspensie pneumatica, jante deloc discrete si nelipsitul camuflaj.

Worthersee este unul dintre cele mai populare festivaluri dedicate masinilor din grupul VAG, iar editia din acest an debuteaza la finalul lunii mai. Sute de mii de pasionati se vor strange pe malul lacului cu acelasi nume din Austria pentru a admira fel de fel de masini tunate.

Audi S3 Camo

Daca in urma cu 10-15 ani tuning-ul insemna ceva, in ziua de azi modificarea unei masini se limiteaza de cele mai multe ori la un bodykit, un set de jante extravagante, o folie colorata sau camuflaj si o suspensie pneumatica. Modificarile interioare sau la motor sunt uneori trecute cu vederea.

Audi S3 Camo

Audi-ul S3 Sedan din imaginile alaturate este exact genul de masina pe care o poti vedea la Worthersee. Proprietarul a urmat reteta clasica de care pomeneam mai sus: a instalat un bodykit cu elemente aerodinamice din fibra de carbon, cateva accente rosii, o grila cu inscriptia quattro in partea inferioara, un set de jante Radi8 aurite, patru terminatii pentru sistemul de evacuare sau o aripa spate.

Audi S3 Camo

Nu lipseste suspensia pneumatica, un must-have printre pasionatii care vor ca masina lor sa fie lipita la propriu de asfalt.

Audi S3 Camo

Interiorul a primit si el cateva modificari, inclusiv o tapiterie rosie din Alcantara pentru scaune, ornamente din carbon si un volan turtit in partea inferioara, acoperit cu Alcantara, fibra de carbon si cusaturi rosii.

Audi S3 Camo

Nu stim sigur daca a adus imbunatatiri propulsorului, dar daca nu, unitatea de 2.0 litri TFSI vine din fabrica cu 310 cai putere si 380 Nm intre 1.850 si 5.700 de rotatii pe minut. In aceste conditii, cu o transmisie automata S Tronic, suta de kilometri pe ora este atinsa in 5.3 secunde.

Audi S3 Camo

Audi S3 Camo

Audi S3 Camo

Audi S3 Camo

Audi S3 Camo

Audi S3 Camo

Audi S3 Camo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Audi S3 Camo
mai multe