L-au camuflat din cap pana-n picioare dar degeaba. Noul G63 tunat de MANSORY atrage toate privirile

  • Mansory a colaborat cu designerul Phillip Plein
  • Productie limitata la 20 de exemplare
  • Costa aproape 600.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Acest Mercedes-AMG G63 tunat este fructul colaborarii dintre Mansory si designerul german Phillip Plein. SUV-ul este expus in cadrul Salonului Auto care se desfasoara zilele acestea la Geneva.

Mercedes-ul G-Class a fost dintotdeauna unul dintre preferatii tunerilor, iar noua generatie lansata la inceputul anului trecut nu face vreo exceptie.

Star Trooper

Daca zilele trecute am putut admira pentru prima data noul Brabus 800 Widestar, de aceasta data avem ocazia sa studiem in detaliu unul dintre proiectele aduse la Geneva de Mansory. Pe scurt, este vorba despre un G63 AMG de ultima generatie, rebotezat Star Trooper, dezvoltat in colaborare cu designerul german Phillip Plein.

Star Trooper

Productia va fi limitata la doar 20 de exemplare, fiecare avand nevoie de circa sase saptamani pentru a fi finalizat. Numai aplicarea vopselei si a camuflajului dureaza trei saptamani. Pe langa aceste doua modificari mai avem un set de jante forjate, accesorii din fibra de carbon si un interior personalizat.

Star Trooper

Odata cu lansarea noii generatii, versiunea de performanta G63 AMG a primit un motor nou. Daca inainte ascundea sub capota un V8 de 5.5 litri, acum aceasta este propulsata tot de o unitate V8, dar de 4.0 litri twin-turbo, care livreaza ambelor punti 585 de cai putere.

Star Trooper

Aceasta cifra nu se aplica in cazul lui Star Trooper, care dispune de 850 de cai putere si 1.000 Nm cuplu. Mansory nu a publicat valorile pentru acceleratie si viteza maxima, dar versiunea stock atinge 100 de km/h in 4.5 secunde iar viteza maxima este limitata din motive de siguranta la 220 de km/h.

Pretul unui G63 AMG tunat de Mansory si Phillip Plein este pe masura exclusivitatii: 582.000 de euro.

Star Trooper

Star Trooper

Star Trooper

Star Trooper

Star Trooper

Star Trooper

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Star Trooper
mai multe