L-au lasat pe burta cu noua suspensie. In plus, acum are 425 CP sub capota

L-au lasat pe burta cu noua suspensie. In plus, acum are 425 CP sub capota
  • Cel mai nou tuning pentru Audi SQ5 vine de la ABT Sportsline
  • Oferta germanilor include si o putere maxima de 425 CP
  • Noua suspensie coboara garda la sol cu 60 de milimetri
Distribuie pe Facebook

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici jantele de dimensiuni generoase sau evacuarea sport cu patru iesiri.

Poate ca nu este crossover-ul perfect, insa nici vorba sa poti spune despre el ca nu are suficienta putere sau ca nu arata deloc bine. Daca nu te multumeste insa pe deplin pachetul standard, noul Audi SQ5 - caci acesta reprezinta subiectul principal al urmatoarelor randuri, poate fi servit si intr-o versiune ABT Sportsline.

Cel mai recent upgrade pus la punct de specialistii companiei germane de tuning debuteaza cu o suspensie capabila sa taie pana la 60 de milimetri din garda la sol a modelului normal. La randul lor, jantele din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch ii confera automobilului din Ingolstadt atitudinea unei sportive pur sange.

La aceasta senzatie contribuie din plin si detaliile agresiv stilizate ale spoilerelor fata / spate, insotite de aripi laterale proeminente, o evacuare cu patru iesiri si un eleron special pentru luneta. Din pacate, nu la fel de multe putem spune si despre lista cu bunatati interioare, care se limiteaza la cateva accente extra de carbon.

Vestea buna este ca modificarile operate la nivelul compartimentului motor sunt oarecum mai generoase, specialistii companiei germane de tuning ABT Sportsline extragand din unitatea V6 TFSI prezenta la datorie o putere maxima de 425 CP. Totodata, cuplul motorizarii de trei litri a crescut pana la 550 Nm.

Modul in care au evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, dar si valoarea din dreptul vitezei de top ramane doua dintre cele mai mari necunoscute ale acestui Audi SQ5. Tocmai de aceea tinem sa reamintim ca modelul standard anunta cifre si numere ca 5.4 secunde, respectiv 250 km/h.

Audi SQ5 de 425 CP

Audi SQ5 de 425 CP

Audi SQ5 de 425 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi SQ5 de 425 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2018