L-au lasat sase ore fara masina, insa a meritat pe deplin. Acum se lauda cu 309 CP sub capota

L-au lasat sase ore fara masina, insa a meritat pe deplin. Acum se lauda cu 309 CP sub capota
  • Nemtii de la B&B au modificat recent un Scirocco 2.0 TSI
  • Unitatea in patru pistoane dezvolta acum o putere maxima de 309 CP
  • Intreaga operatiune dureaza undeva in jurul a sase ore
Distribuie pe Facebook

Iar partea cea buna este ca oricine detine un automobil similar poate opta pentru acest tratament, care sporeste considerabil performantele motorului.

Intrat intr-un con adanc de umbra, odata faimosul Volkswagen Scirocco revine astazi in lumina reflectoarelor. Si totul datorita companiei B&B, care a lucrat de curand la un exemplar echipat cu motorizarea 2.0 TSI.

Din pacate, nemtii nu au enumerat si modificarile aduse respectivei unitati in patru pistoane, ci doar efectele acestora. Un plus de 109 CP si 152 Nm, care urca valorile maxime de sub capota pana la 309 CP si 432 Nm.

Un mare mister au ramas, de altfel, si performantele. Tinand insa cont ca un Scirocco R cu 265 CP la datorie avea nevoie de 6.5 secunde pentru a sprinta pana la 100 km/h, ei bine... fa tu calculele mai departe.

Cert este ca, cel putin din punctul de vedere al puterii maxime, acest Volkswagen este la fel de impresionant precum un Audi S3 sau Golf R de ultima generatie. Singura lui problema este cauzata de lipsa sistemului 4x4.

Revenind asupra efortului depus de specialistii companiei B&B, neclare sunt si imbunatatirile care adus la obtinerea plului de 109 CP si 150 Nm anterior mentionat. La fel se poate spune si despre costurile acestora.

Se cunoaste, in schimb, ca pentru respectiva reusita sunt necesare aproximativ sase ore de munca. Asteptarea soferului de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI in versiunea de 200 CP si 280 Nm merita insa pe deplin...

VW Scirocco de la B&B

VW Scirocco de la B&B

VW Scirocco de la B&B

Distribuie pe Facebook
mai multe