L-au luat si l-au 'coafat' pentru cel mai mare salon de tuning al Europei. Acum are jumatate din puterea unui Bugatti Veyron!

L-au luat si l-au 'coafat' pentru cel mai mare salon de tuning al Europei. Acum are jumatate din puterea unui Bugatti Veyron!
  • ABT modifica noul Audi RS3 Sportback
  • Modelul german ofera acum 500 CP
  • Lista cu imbunatatiri nu se opreste aici
Distribuie pe Facebook

Nu lipsesc insa din meniu nici elementele aerodinamice pentru exterior, suspensia sport imbunatatita, franele de dimensiuni generoase sau diferitele accesorii interioare.

In timp ce presa de specialitate este preocupata zilele acestea cu premierele Salonului Auto de la Los Angeles, pasionatii de masini modificate privesc cu mare interes catre "programul" celui mai important eveniment de tuning al Europei.

Celebrul Essen Motor Show este organizat anul acesta in perioada 2 - 10 decembrie, iar printre proiectele care atrag priviri pe banda rulanta se numara si urmatorul Audi RS3 Sportback, trecut de curand prin mainile specialistilor ABT.

Din punct de vedere estetic, noul hot-hatch de origine germana propune mai multe elemente aerodinamice la nivel de exterior - vezi prelungirea atasata spoilerului fata sau difuzorul posterior de aer, plus un set de jante din aliaj pe 19 inch.

La interior, tapiteriei din piele neagra si cusaturilor contrastante de culoare alba cu care automobilul de 400 CP a parasit linia de productie a companiei Audi li se alatura... covorase cu logo-ul RS3 si, din fericire, anumite accesorii din carbon.

Si daca tot veni vorba despre cei 400 CP ai hot-hatch-lui de origine germana, trebuie mentionat ca valoarea respectiva a crescut cu exact 100 CP in urma optimizarii unitatii de control a benzinarului turbo de 2.5 litri ascuns sub capota.

Fiindca acum are jumatate din puterea unui Bugatti Veyron, si anume 500 CP, proiectul de tuning iesit de curand din mainile specialistilor ABT nu poate spune nici ca duce lipsa unei suspensii sport imbunatatite sau a unor frane mai mari.

Un singur detaliu ar mai fi meritat precizat cu privire la acest Audi RS3 Sportback, insa nu exista niciun fel de informatie oficiala cu privire la modul in care a evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, de 4.1 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Audi RS3 de 500 CP
mai multe