La 75 de ani conduce un Golf cu 600 de cai sub capota, iar vechea lui masina este un BMW M135i

La 75 de ani conduce un Golf cu 600 de cai sub capota, iar vechea lui masina este un BMW M135i
  • Arthur conduce la 75 de ani un VW Golf R
  • Hot-hatch-ul german ascunde 600 CP capota
  • Vechea masina a britanicului e un M135i
Distribuie pe Facebook

Pasiunea pentru performanta, tuning si viteza nu are niciun fel de legatura cu anul nasterii sau varsta din buletin. Este, de fapt, inscrisa in ADN si, mult mai important decat atat, nu dispare niciodata.

In varsta de 75 de ani, Arthur este complet diferit de celelalte persoane ajunse la batranete. Barbatul din Marea Britanie prefera condusul in dauna plimbarilor prin parc. Deloc surprinzator daca tinem cont ca este proprietarul unui Volkswagen Golf R.

Si mai impresionant este insa faptul ca avem de-a face cu un exemplar complet modificat. Multumita unei noi turbine, dar si altor cateva imbunatatiri, propulsorul ascuns sub capota modelului german de clasa compacta si inalta performanta dezvolta acum 600 CP.

De altfel, Arthur nu se afla la primul astfel de automobil. Anterior, britanicul in varsta de 75 de ani a detinut un BMW M135i, modificat la randul lui pentru o putere maxima demna mai degraba de un Porsche, Lamborghini ori McLaren: 560 CP.

Revenind la actualul Volkswagen Golf R, modelul german de clasa compacta si inalta performanta este la fel de potent precum un Aston Martin DB11 sau Ferrari Portofino, daca vrei. Partea cu adevarat interesanta este insa ca aspectul vizual a scapat complet neatins...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2018