La interior 'curge' caramelul in valuri. Reteta unei compacte cu adevarat delicioasa

La interior 'curge' caramelul in valuri. Reteta unei compacte cu adevarat delicioasa
  • Cel mai nou tuning pentru Mercedes CLA vine de la Sud de Dunare
  • Meniul companiei Vilner include piele si alcantara de culoarea caramenlului
  • Reteta este completata de accente de negru, respectiv albastru
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata la inceputul anului 2013, noul Mercedes CLA este unul dintre cele mai atragatoare produse ale industriei auto.

Modelul de origine germana este, de altfel, singurul reprezentant al clasei compacte care adopta stilul tipic unui coupe cu patru usi. In plus, datorita celor 381 de cai putere indesati sub capota de inginerii AMG, reprezinta o alegere de top inclusiv pentru persoanele dornice de adrenalina.

Intr-o alta ordine si cel putin la prima vedere, noul Mercedes CLA lasa impresia ca nu mai necesita niciun fel de imbunatatire ori modificare. Fals, dupa cum au tinut sa demonstreze recent specialistii Vilner, celebra companii de tuning interior (uneori si exterior) de la Sud de Dunare.

Pornind de la un exemplar CLA 250 echipat cu un motor 2.0 turbo de 211 CP, bulgarii au reusit sa obtina o compacta cu adevarat delicioasa. Multumita in special pielii de culoarea caramelului care 'decoreaza' atat volanul in trei spite, cat si centrul scaunelor sport sau fetelor usilor.

O nuanta similara propun, de asemenea, si insertiile de alcantara de la nivelul plafonului echipat cu trapa panoramica, respectiv ornamentele din plastic din dotarea consolei centrale. Intr-un mod oarecum surprinzator, specialistii Vilner au adaugat in meniu si cateva detalii finisate in albastru.

Trecand de la interior la exterior, celebra companie de tuning de la Sud de Dunare readuce in prim plan accentele de culoarea caramelului, combinate cu negru sau gri in functie de suprafata 'pictata'. Accente care, fie acum vorba intre noi, pun capat listei cu bunatati vizuale.

De la orizont lipsesc, daca mai conteaza, si upgrade-urile mecanice, astfel ca propulsia este asigurata in continuare de motorul 2.0 turbo de 211 CP anterior amintit. Drept urmare, si in cazul de fata acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora tine aproximativ 6.6 secunde.

Mercedes CLA de la Vilner

Mercedes CLA de la Vilner

Mercedes CLA de la Vilner

Mercedes CLA de la Vilner

Mercedes CLA de la Vilner

Mercedes CLA de la Vilner

Mercedes CLA de la Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mercedes CLA de la Vilner
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Aprilie 2017