Land Rover Discovery primeste tratamentul Project Kahn

Land Rover Discovery primeste tratamentul Project Kahn
Elegant si atragator, dar inca practic si capabil, Land Rover Discovery poate fi acum considerat automobilul perfect pentru escapadele in familie.
Distribuie pe Facebook

Nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Afzal Kahn a facut o pasiune nemarginita pentru modelele Land Rover, designerul britanic lasandu-si amprenta acum asupra noului Discovery. Si, ca de fiecare data, modificarile operate au fost pastrate la minimum, rezultatul final impresionand prin eleganta si rafinament.

La exterior, noul Land Rover Discovery by Project Kahn beneficiaza de un nou kit aerodinamic, compus din spoilere fata/spate usor redesenate. De asemenea, o noua grila si-a facut aparitia in partea frontala, in timp ce LED-urile nu lipsesc din pachet. La final, SUV-ul britanic a fost inzestrat cu extensii pentru aripi, ce ascund jante RS pe 22 inci.

Iar asta nu e tot. Odata ajunsi la interior, viitorii clienti se vor bucura de prezenta unui sistem multimedia, insa pot opta si pentru asa-zisa "atingere bespoke" - pe scurt, cockpit-ul poate fi complet personalizat, in functie de gusturile si preferintele clientilor.

Land Rover Discovery primeste tratamentul Project Kahn Land Rover Discovery primeste tratamentul Project Kahn

Distribuie pe Facebook
mai multe