Lectie de tuning: Cum sa modifici corect un McLaren MP4-12C

Lectie de tuning: Cum sa modifici corect un McLaren MP4-12C
  • Vorsteiner modifica modelul McLaren MP4-12C
  • Pachetul de tuning vizeaza exclusiv aspectul estetic
  • Clientii pot opta pentru un body kit din carbon si noi jante
Distribuie pe Facebook

In ciuda faptului ca ofera o putere maxima de peste 600 de cai putere, avand astfel nevoie de numai 3.1 secunde pentru a indeplini misiunea 0 - 100 km/h, modelul McLaren MP4-12C este departe de a fi perfect. Cel putin in ochii americanilor de la Vorsteiner.

Introdus pe piata in cursul anului 2011, rivalul britanicilor pentru Ferrari 458 Italia a reusit sa impresioneze intr-un mod extrem de placut, in special datorita propulsorului sau V8 twin-turbo de 3.8 litri si pana la 625 de cai putere.

De asemenea, automobilul de inalta performanta din Regatul Unit se mai poate lauda si cu o transmisie pe masura motorizarii, dar si cu un set de elemente aerodinamice active, toate aceste detalii contribuind decisiv la realizarea unei acceleratii de la 0 la 100 km/h in doar 3.1 secunde.

McLaren 12C by Vorsteiner

Si cu toate acestea, modelul McLaren MP4-12C are si el slabiciunile sale, dupa cum urmeaza sa ne demonstreze americanii de la Vorsteiner. Slabiciuni care, din fericire pentru cei care au pus mana pe un astfel de exemplar, pot fi rezolvate fara prea mari batai de cap.

Despre ce este insa vorba, mai exact? Pai, in cazul in care ai vreo problema cu exteriorul supercarului britanic, atunci afla ca celebra companie de tuning de peste Ocean a fost ocupata in ultima perioada de timp cu croirea unui body kit pe masura valorilor maxime ale automobilul de inalta performanta din Regatul Unit, modelul McLaren MP4-12C iesind acum in evidenta printr-un plus considerabil de agresivitate.

McLaren 12C by Vorsteiner

McLaren 12C by VorsteinerMcLaren 12C by Vorsteiner

Si totul se datoreaza in special spoilerului fata realizat din fibra de carbon si accesorizat cu prize uriase de aer, plus splitter central, oferit in compania unui spoiler spate in a carei echipare si-a facut loc si un difuzor de dimensiuni mai mult decat generoase. Inutil de mentionat, si acesta a fost realizat din fibra de carbon.

Aceeasi fibra de carbon mai da savoare, de asemenea, si prelungirilor proaspat atasate la nivelul pragurilor laterale, meniul propus de Vorsteineri pentru posesorii supercarului britanic incheindu-se cu jantele forjate pe 20, respectiv 21 inci, ce vin la pachet impreuna cu o finisare in doua culori si anvelope Pirelli P Zero Nero, pe 255 / 30 / 20, respectiv 375 / 20 / 21.

McLaren 12C by Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze McLaren 12C by Vorsteiner
mai multe