Lexus CT 200h by Five Axis vine la Chicago Auto Show

Lexus CT 200h by Five Axis vine la Chicago Auto Show
Ultima incercare a constructorului japonez de a livra o portie serioasa de sportivitate da nastere unei noi colaborari cu tunerul Five Axis, rezultatul final venind sub forma unui CT 200h infricosator, ce va debuta in mai putin de o saptamana la Chicago Auto Show 2011.
Distribuie pe Facebook
Nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Lexus se bucura de o imagine serioasa, premium, insa constructorul japonez vrea acum si o parte din segmentul insufletit de Performanta. Primul pas a fost facut in urma cu cativa ani, prin impresionantul IS-F, ca mai apoi supercarul LFA sa cucereasca noi tinuturi pentru cei de la Lexus. In cele din urma, avem si acest CT 200h by Five Axis, ce urmeaza a debuta la Chicago Auto Show.
Judecand din singura imagine disponibila la acest moment, toti pasii pentru o creatie capabila sa iti taie respiratia par sa fi fost urmati cu strictete. Astfel, hatchback-ul hibrid vine la pachet cu un kit aerodinamic incarcat de linii musculoase, capitolul Agresivitate fiind amplificat de jantele pe 19 inci si suspensia mai joasa. Adauga si o nuanta exterioara unica, un sistem performant de franare, plus un interior custom, et voila: ne asteapta un Lexus CT 200h cu adevarat delicios! Chiar si asa, ceva ne spune ca hot-hatchul-hibrid va fi eclipsat de mai-marele-si-infricosatorul LFA - prezent de asemenea la Chicago Auto Show.

Lexus CT 200h by Five Axis vine la Chicago Auto Show

Distribuie pe Facebook
mai multe