Liberty Walk a terminat pachetul pentru SUZUKI JIMNY. Acum arata ca un G-Class in miniatura

  • Noua generatie Jimny a fost lansata anul trecut
  • Pachetul de la Liberty Walk este gata
  • Off-roaderul nipon are motor de 1.5 litri
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Liberty Walk au lansat pachetul de tuning pe care l-au dezvoltat special pentru noul Suzuki Jimny. Micutul off-roader arata exact ca si un Mercedes-Benz G-Class acum.

Off-roaderele de la producatorii consacrati, cum ar fi Mercedes, Jeep sau Land Rover, si-au demonstrat deja capabilitatile pe teren accidentat, insa pretul destul de piperat este fara indoiala unul dintre motivele pentru care foarte multi clienti se indreapta catre alte modele.

Suzuki Jimny cu pachet Liberty Walk

Daca vrei un vehicul de teren corect din punct de vedere al raportului calitate/pret, atunci noul Suzuki Jimny este alegerea perfecta pentru tine. Cea de-a patra generatie a fost lansata in vara anului trecut, vine alaturi de un propulsor de 1.5 litri, are fie cutie manuala de viteze, fie automata, tractiunea integrala este prezenta, iar pretul de pornire este mai mic de 20.000 de euro.

Suzuki Jimny cu pachet Liberty Walk

In ceea ce priveste design-ul, ei bine, putem spune ca noul Jimny arata ca un Mercedes-Benz G-Class mai mic. Daca il dai pe mana japonezilor de la Liberty Walk, atunci modelul asiatic devine copia la indigo a celebrului off-roader din Stuttgart.

Suzuki Jimny cu pachet Liberty Walk

Tunerul a inceput sa dezvolte pachetul de tuning anul trecut, insa acum l-a finalizat si a postat primele imagini cu rezultatul final. Confuzia este cu atat mai mare cu cat Jimny este fotografiat alaturi de un G-Class, deasemenea dotat cu pachet exterior de la Liberty Walk.

Suzuki Jimny cu pachet Liberty Walk

Ambele au aceleasi prize de aer patratoase, capota, plafon si jante negre, pozitia rotii de rezerva este identica, pana si luminile auxiliare cu LED montate pe plafon sunt aceleasi.

Suzuki Jimny cu pachet Liberty Walk

Suzuki Jimny cu pachet Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Suzuki Jimny cu pachet Liberty Walk
mai multe