Liberty Walk coace un Maserati GranTurismo umflat si lasat pe burta

Liberty Walk coace un Maserati GranTurismo umflat si lasat pe burta
  • Cel mai noi proiect de tuning de la Liberty Walk are la baza un Maserati GranTurismo
  • Modelul italian de inalta performanta s-a ales cu numeroase elemente aerodinamice proeminente
  • Jantele ultra-late si suspensia pneumatica pun capat liste cu modificari operate
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou proiect de tuning al japonezilor de la Liberty Walk include un Maserati GranTurismo, o suspensie pneumatica si elemente aerodinamice dintre cele mai proeminente.

Eleganta, rafinament si sportivitate. Acestea sunt primele cuvinte la care ne gandim atunci cand vine vorba despre Maserati-ul GranTurismo.

Anuntat cu surle si trambite la inceputul anului 2007, modelul italian a reusit sa impresioneze intreaga suflare a lumii auto, atat prin formele incitante ale caroseriei, cat si prin performante inscrise in cadrul fisei tehnice.

Mixul de stil si calitate reprezinta principala atractie a departamentului interior, toate aceste detalii transformand Maserati-ul GranTurismo intr-un star al bulevardelor.

Opt ani mai tarziu, modelul italian se indreapta catre sfarsitul carierei sale, nu inainte insa de a juca rolul de muza si pentru japonezii excentrici din spatele companiei de tuning Liberty Walk.

Inca departe de lumea reala, tratamentul prin care urmeaza a fi trecut Maserati-ul GranTurismo va schimba complet valorile cu care acesta ne-a obisnuit.

Eleganta si rafinamentul de care precizam anterior au fost trecute pe plan secundar sau chiar inlaturate definitiv, modelul italian inspirand acum putere bruta. Indiferent de unghiul din care este privit.

Elementele proeminente proaspat aparute la nivelul caroseriei nu sunt insa singurele surprize intalnite in cazul de fata, acelasi Maserati GranTurismo intampinandu-ne de-aceasta data inclusiv alaturi de o suspensie pneumatica.

O suspensie pneumatica, care coboara modelul italian mult mai aproape de strazi decat ni l-am fi putut inchipui vreodata. Iar cu aceasta ocazie tinem sa ne exprimam si speranta ca la fel de bine au fost "umflate" si cifrele de sub capota.

Maserati GranTurismo de la Liberty Walk

Maserati GranTurismo de la Liberty Walk

Maserati GranTurismo de la Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2015