Lotus Evora by Mansory - ploaie si ninsoare de carbon

Lotus Evora by Mansory - ploaie si ninsoare de carbon
Atata carbon nu au vazut nici masinile de Formula 1. Carbon, carbon si iar carbon! Asta este tratamentul pe care il pregateste Mansory pentru noul Lotus Evora. Se pare ca modificarile extreme, cu bodykituri extravagante pe care le vedeam demult la diverse masini ce purtau semnatura Mansory, nu mai sunt la moda. Acum vorbim doar de "imbracarea" masinilor in straie noi, de carbon.
Distribuie pe Facebook

Cu o gama mult mai bogata, Lotus are planuri mari pentru viitor. Se pare ca printre acestea se numara si o restilizare a modelului 2+2 Evora, o masina sport cu motor central pentru 4 persoane. Lotus are de gand sa-i faca un facelift, ca sa o aduca in pas cu linia agresiva a marcii. Insa noul Evora nu-si va face aparitia la Salonul Auto de la Geneva.

Lotus Evora by Mansory - ploaie si ninsoare de carbon

In schimb, in standul Lotus, isi va face aparitia un model Evora modificat de cei de la Mansory. Nu este deloc vorba insa de schimbari extreme, agresive si foarte daunatoare ochiului, cum mai exista cu semnatura Mansory. Fabrica Lotus a inmanat un exemplar de Evora tunerului pentru a scoate ceva special, fara insa a face abuz de tuning.

Lotus Evora by Mansory - ploaie si ninsoare de carbon

Din cand in cand, Mansory schimba pielea unui model de masina mai special. In trecut, Mansory a mai facut asta cu Aston Martin DB9 Cyrus si cu Bugatti Veyron Vincero. Mai precis le-a imbracat din cap pana-n picioare in carbon. Se pare ca asta il asteapta si pe Lotus Evora. Tunerii britanici au de gand sa puna mult carbon pe aceasta masina, cam peste tot: spoilere, plafon, praguri, interior, etc. Insa rezultatul final il vom vedea la Geneva. Pana atunci, ne delectam doar cu doua fotografii ale lui Evora by Mansory.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Februarie 2011