Magia Tuningului: Hennessey HPE750 e primul Mustang 2015 capabil de 335 km/h

Magia Tuningului: Hennessey HPE750 e primul Mustang 2015 capabil de 335 km/h
  • Hennessey Performanta revine cu un nou pachet de tuning pentru ultimul Ford Mustang
  • Meniul HPE750 propune un sistem de supraalimentare, plus alte bunatati sinonime cu 774 CP
  • Drept urmare, muscle car-ul american reuseste acum sa accelereze pana la 335 km/h
Distribuie pe Facebook

Nu te lasa pacalit de aspectul aparent stock al acestui Ford Mustang. Muscle car-ul american promite mult mai mult decat lasa impresia...

Nemultumit cu cifrele si numerele noului Ford Mustang? Cea de-a sasea generatie a legendarului muscle car american nu pare sa-i convins nici pe compatriotii de la Hennessey Performance. Si asta in ciuda faptului ca ascunde sub capota un propulsor V8 cu o capacitate cilindrica de cinci litri...

Problema a fost insa rezolvata intre timp, celebra companie de tuning din Texas venind cu pachetul HPE750 - compus dintr-un sistem de supraalimentare cu compresor mecanic de 2.9 litri, plus alte modificari mecanice sinonime cu un total de 774 cai putere si 878 Newton-Metri.

Ford Mustang HPE750Ford Mustang HPE750

Ford Mustang HPE750

Drept urmare, cea de-a sasea generatie a legendarului muscle car american are acum nevoie de numai 3.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, fisa cu specificatii tehnice continuand cu timpul de doar 10.9 secunde necesar indeplinirii misiunii 0 - 402 metri.

Chiar si asa, performantele cu adevarat interesante si impresionante abia acum sosesc: noul Hennessey HPE750 este, dupa cum precizam si cateva randuri mai sus, primul Ford Mustang model 2015 capabil de o viteza maxima de 335 kilometri pe ora.

Stim ce urmeaza sa spui acum, insa nu. Nu avem nici cea mai mica idee cu privire la pretul modificarilor operate de celebra companie de tuning din Texas. Putem preciza, in schimb, ca pachetul cu pricina va fi oferit in exact 500 de examplare.

Aceasta, dar si ca cei cu dare de mana vor avea la dispozitie si alte imbunatatiri, precum un sistem de evacuare realizat din otel inoxidabil sau o pereche de discuri de franare pe 15.1 inch, semnate Brembo si destinate puntii frontale.

In ceea ce priveste meniul estetic, propunerea celor de la Hennessey Performance se limiteaza la trei prelungiri mari si late din fibra de carbon, ce insotesc atat spoilerul fata, cat si pragurile laterale sau capota portbagajului. Plus un set de jante forjate - disponibile fie pe 19, fie pe 20 inch - care promit sa vina ca o manusa anvelopelor oferite in standard de ultimul Ford Mustang.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Ford Mustang HPE750
mai multe