Mai aveau putin si bateau noua nava amiral de la Ferrari. FOTO cu cea mai recenta creatie marca G-Power

Mai aveau putin si bateau noua nava amiral de la Ferrari. FOTO cu cea mai recenta creatie marca G-Power
  • Cel mai nou proiect de tuning de la G-Power are la baza actualul BMW X5 M
  • SUV-ul bavarez ascunde sub capota un motor V8 de 750 CP si 980 Nm
  • Exteriorul in cinci portiere se bucura la randul lui de mai multe modificari
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou proiect de tuning al nemtilor de la G-Power are la baza generatia cu numarul doi a modelului BMW X5 M si ascunde sub capota o putere maxima demna de... sportivele pur-sange ale companiilor italiene.

Echipat cu un propulsor V8 bi-turbo de 4.4 litri si 575 CP, actualul X5 M ocupa un loc fruntas in topul celor mai puternice SUV-uri ale planetei. Modelul bavarezilor de la BMW are insa cu ce sa se laude si din punctul de vedere al performantelor, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se, de exemplu, in numai 4.2 secunde.

Si cu toate acestea, o anume companie de tuning a considerat ca inca exista loc de imbunatatiri... majore. Drept urmare, turbinele motorului in opt cilindri au fost modificate, evacuarea inlocuita, iar unitatea de control optimizata, astfel ca puterea maxima a crescut pana la 750 CP, iar cuplul se apropie acum de 1000 Nm.

BMW X5 M de 750 CP de la G-Power

Nu exista la acest moment niciun fel de informatie oficiala cu privire la modul in care a evoluat timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, insa este de asteptat ca valoarea anterior mentionata sa fi coborat sub pragul celor patru secunde. Stim, in schimb, ca viteza de top va depasi de-aceasta data 300 km/h.

Pe langa puterea si performantele demne de o sportiva pur-sange de la Ferrari sau Lamborghini, actualul BMW X5 M a mai primit si o serie de elemente care cresc vizibil doza de sportivitate a caroseriei in cinci portiere. Vorbim despre prize frontale supradimensionate, extensii proeminente pentru aripile laterale s.a.m.d.

Modul in care se prezinta interiorul acestui exemplar ramane un mister, oficialii G-Power renuntand la ideea de a mai fotografia cabina modelului bavarez. Pana la urma urmei, culoarea tapiteriei din pielea si, totodata, a cusatorilor devine irelevanta in momentele in care folosesti motorul V8 la potentialul lui maxim.

BMW X5 M de 750 CP de la G-Power

BMW X5 M de 750 CP de la G-Power

BMW X5 M de 750 CP de la G-Power

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW X5 M de 750 CP de la G-Power
mai multe