Mananca Bugatti-uri la micul dejun si Koenigsegg-uri la pranz. Acest Ford GT prinde 470 km/h in mai putin de doi kilometri

Mananca Bugatti-uri la micul dejun si Koenigsegg-uri la pranz. Acest Ford GT prinde 470 km/h in mai putin de doi kilometri
  • Acest Ford GT ascunde sub capota un total de 2.700 CP
  • Modelul american depaseste 470 km/h pe distanta de 1.6 km
  • Important de mentionat, automobilul este street legal
Distribuie pe Facebook

In timp ce Bugatti si Koenigsegg se cearta ca doua fete mari, acest Ford GT de strada arata intregii lumi de ce mai este cunoscut si sub denumirea "BADD GT".

Modificat cap-coada, automobilul american de strada este impins de la spate de o herghelie formata din nu mai putin de 2.700 de cai putere, insa mult mai impresionanta este viteza maxima atinsa recent.

Intr-o alta ordine de idei, acest Ford GT - cunoscut si sub denumirea "BADD GT", a reusit sa accelereze pe pista Centrului Spatial Kennedy din Florida pana la exact 471.37 de kilometri pe ora.

Performanta automobilului american de strada cu 2.700 de cai putere sub capota este cu atat mai impresionanta cu cat soferul nu a avut la dispozitie decat o singura mila pentru a vedea ce poate masina.

Aventura la volanul acestui Ford GT dezlantuit nu a fost insa fara peripetii, parasuta montata special pentru a-l opri pe celebrul "BADD GT" de la viteza ametitoare... luandu-si zborul la activare.

Din fericire pentru soferul si toti cei implicati in respectiva desfasurare de forta, franele automobilului american de strada cu 2.700 de cai putere sub capota au tinut eroic si proba s-a incheiat cu bine.

Revenind la comparatie dintre acest Ford GT si modelele Bugatti Chiron / Koenigsegg Agera RS, ultimele doua au avut nevoie de peste 2.5 kilometri pentru a atinge "doar" 400 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Octombrie 2017