Manhart Racing da startul sezonului de tuning pentru BMW X4

Manhart Racing da startul sezonului de tuning pentru BMW X4
  • Primul tuning pentru noul BMW X4 vine de la Manhart
  • Germanii ofera un plus de putere pentru patru motorizari
  • Clientii pot opta, de asemenea, si pentru jante pe 21 inch
Distribuie pe Facebook

In timp ce noul BMW X4 continua sa starneasca reactii adverse printre fanii marcii bavareze, specialistii Manhart Racing si-au luat libertatea de a lansa primul pachet de tuning destinat fratelui mai mic al "cel-putin-la-fel-de-controversatului" X6.

Pentru cei care se asteptau la o sumedenie de accesorii exterioare si interioare menite sa imbunatateasca aspectul celui de-al doilea Sports Activity Coupe din gama BMW, tinem sa precizam inca de la bun inceput ca modificarile vizuale propuse de germanii de la Manhart Racing se limiteaza la o simpla pereche de jante. O pereche de jante cu design in sase spite duble si dimensiune de 21 inch, oferita in compania unor anvelope marca si modelul Continental Sport Contact 5P, mai exact.

Situatia nu se prezinta intr-un mod mai spectaculos nici macar atunci cand vine vorba de departamentul tehnic, specialistii celebrei companii de tuning din Wuppertal venind aici doar cu o suspensie custom, capabila sa coboare garda la sol cu undeva in jurul a 35 de milimetri. Asta daca scoatem din discutie cresterile de putere destinate a patru dintre cele sase versiuni de motorizare oferite de noul X4 clientilor sai - xDrive20i, xDrive28i, xDrive35i si, nu in ultimul rand, xDrive35d.

Cum au evoluat valorile maxime sau performantelor acestor variante ramane inca un mister, germanii de la Manhart Racing multumindu-se sa afirme numai ca BMW-ul X4 xDrive35i s-a ales cu un total de pana la 370 cai putere si 520 Newton-Metri, in timp ce modelul xDrive35d a ajuns sa dezvolte in urma tratamentului suferit aproximativ 375 cai putere si 740 Newton-Metri. Un mister ramane si pretul listei cu bunatati, drept pentru care reamintim de cei 45.600 de euro de la care porneste cel de-al doilea Sports Activity Coupe din gama bavarezilor pe piata din Germania.

BMW X4 by Manhart

BMW X4 by Manhart

BMW X4 by Manhart

BMW X4 by Manhart

BMW X4 by Manhart

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW X4 by Manhart
mai multe