Mansory ataca din nou, BMW Seria 7 ii cade victima

In timp ce intreaga planeta privea socata la creatiile celor de la Mansory prezente la Geneva Motor Show, divizia elvetiana a tunerului german anunta primul sau program de tuning pentru noul BMW Seria 7. Si, spre bucuria noastra, se pare ca limuzina bavareza a fost tinuta departe de modificarile ridicole, in genul celor suferite de Siracusa sau Cormeum.
Distribuie pe Facebook
Momentan, cei de la Mansory tin bine ascunse detaliile importante, insa putem observa cu usurinta din aceste fotografii ca avem de-a face cu un nou kit aerodinamic. Aparent, noul BMW Seria 7 beneficiaza de o lista bogata in modificari subtile, singurul intrus fiind reprezentat de spoilerul fata cu prize uriase de aer, ce prezinta LED-uri pozitionate vertical. In rest, partea din spate vine acum la pachet cu un nou spoiler, tips-uri cu design unic si un set de eleroane, rezultatul final fiind placut privirii.

Mansory ataca din nou, BMW Seria 7 ii cade victima

Cei mai pretentiosi din fire vor aprecia si aparitia noului set de jante, interiorul limuzinei bavareze fiind de asemenea decorat cu diverse accesorii. Sub capota se pare ca avem de-a face cu un propulsor V12 twin turbo, imbunatatirile operate aici (asta in cazul in care putem vorbi despre asa ceva) ramanand un mister total. Pana la noi detalii insa, impresionantul BMW Seria 7 by Mansory se lasa admirat in toata splendoarea sa, intr-o superba galerie foto.

Mansory ataca din nou, BMW Seria 7 ii cade victima

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW Seria 7 by Mansory
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2011