Mansory Carbonado GT: ASA arata cel mai puternic si rapid Aventador din lume!

Mansory Carbonado GT: ASA arata cel mai puternic si rapid Aventador din lume!
  • Mansory prezinta la Geneva un nou program de tuning pentru Lamborghini Aventador LP700-4
  • Lista cu imbunatatiri include si un kit twin-turbo, de unde rezulta un tota de 1.600 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in aproximativ 2.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Ascunde sub capota nu mai putin de 1.600 cai putere si are nevoie de doar 2.1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Cu astfel de cifre si valori inscrise in fisa cu specificatii tehnice, noul Mansory Carbonado GT poate candida cu mari sanse la titlul cel mai impresionant Lamborghini Aventador LP700-4 din intreaga lume. Iar aici includem si editiile limitate Aventador J sau Veneno!

Urmand a debuta zilele acestea cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, cea mai noua creatie a maniacilor de la Mansory se bucura de mai toate ingredientele necesare pentru a-ti taia respiratia inca de la prima sa aparitie. Iar o prima dovada in acest sens o reprezinta aspectul exterior dramatic-stilizat, pus la punct cu ajutorul a numeroase elemente realizate din fibra de carbon.

Mansory Carbonado GT

Dar daca multiplele linii angulare si muchii ascutite ce dau nastere partii frontale, priza imensa de aer atasata plafonului sau difuzorul spoilerului spate de dimensiuni mai mult decat generoase nu sunt indeajuns pentru a-ti capta atentia, ei bine... poate ca pielea in doua culori si cusaturile contrastante regasite la interior te vor impinge sa-ti schimbi parerea cu privire la ultimul proiect de tuning al germanilor de la Mansory.

Mansory Carbonado GT

Nu esti insa nici acum convins pe deplin ca noul Carbonado GT merita titlul de cel mai impresionant Lamborghini Aventador LP700-4 din intreaga lume? In cazul in care raspunsul este unul afirmativ inseamna ca a sosit momentul sa scoate artileria grea. Si nu, acum nu ne referim la jantele in cinci spite accesorizate cu insertii de fibra de carbon si anvelope Pirelli P ZERO in dimensiunile 255/30 ZR20, respectiv 355/25 ZR21, ci la ceea ce regasim sub capota supercarului italian.

Mansory Carbonado GT

Intr-o alta ordine de idei, spre deosebire de versiunea standard care vine la pachet cu "doar" 700 CP si 690 Nm, noul Mansory Carbonado GT se poate lauda cu prezenta sub capota a nu mai putin de 1.600 cai putere, in timp ce cuplul maxim a fost limitat la 1.200 Newton-Metri. Drept urmare, multumita surplusului de 900 CP si 510 Nm oferit de reconstructia motorului V12 si echiparea acestuia cu doua turbine de inalta performanta, automobilul producatorului din Sant'Agata Bolognese reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in fix 2.1 secunde! Viteza maxima? Peste 370 de kilometri pe ora!

Mansory Carbonado GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mansory Carbonado GT
mai multe