Mansory completeaza meniul Range Rover Sport cu un plus de putere

Mansory completeaza meniul Range Rover Sport cu un plus de putere
  • Mansory anunta noi modificari pentru ultimul Range Rover Sport
  • Clientii pot opta acum si pentru un surplus de performanta
  • Versiunea de top ofera un total de pana la 620 cai putere
Distribuie pe Facebook

Anuntat la mijlocul lunii aprilie, cu ocazia evenimentului Top Marques din Monaco, proiectul Range Rover Sport de la Mansory a primit recent noi imbunatatiri, versiunea de top laudandu-se acum cu un total de 620 cai putere si 800 Newton-Metri.

Intrati intr-o binemeritata vacanta dupa ce au oferit lumii un Bugatti Veyron de 2.5 milioane euro si un Mercedes G63 AMG 6x6 cu 840 de cai putere sub capota, germanii de la Mansory par sa-si fi folosit timpul liber avut la dispozitie tot in interes profesional, oficialii celebrei companii premium de tuning anuntand astazi ca lista cu imbunatatiri destinata celor ce-au pus mana pe un exemplar al ultimului Range Rover Sport include o noua serie optiuni.

Range Rover Sport by Mansory - Galerie Foto

Range Rover Sport by Mansory - Galerie FotoRange Rover Sport by Mansory - Galerie Foto

Intr-o alta ordine de idei, kitului aerodinamic agresiv-stilizate, jantelor din aliaj de dimensiuni generoase si accesoriilor interioare deja disponibile li se alatura intr-un final un pachet de performanta, ce presupune optimizarea unitatii de control (ECU) pentru obtinerea unui surplus de cai putere si Newton-Metri.

De exemplu, versiunea TDV6 de trei litri se poate lauda mai nou cu un total de 290 CP si 700 Nm (de la 258 CP si 600 Nm), in timp ce varianta SDV6 gazduieste acum in compartimentul motor nici mai mult, nici mai putin de 330 cai putere (de la 292 cai putere). Cat despre cei care planuiesc sa tracteze un lant de munti, ei bine... cei 380 CP si 800 Nm (de la 339 CP si 700 Nm) caracteristici modelului SDV8 de 4.4 litri ar trebui sa reprezinte alegerea ideala.

Indiferent insa de cat de bine suna cifrele si numerele mai sus mentionate, rolul de atractie principala ii revine, bineinteles, Range Rover-ului Sport Supercharged, a carei putere maxima a evoluat - in urma tratamentului suferit de catre motorizarea V8 de cinci litri - de la 510 la 620 CP. Asadar, nu ar fi de mirare ca acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora sa fi coborat sub pragul celor cinci secunde, o oferta generoasa pentru cei 2.990 de euro cheltuiti.

Range Rover Sport by Mansory - Galerie FotoRange Rover Sport by Mansory - Galerie Foto

Range Rover Sport by Mansory - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Range Rover Sport by Mansory - Galerie Foto
mai multe