Mansory modifica noul BMW X5 M - EXCLUSIV!

Mansory modifica noul BMW X5 M - EXCLUSIV!
Ca Mansory pregateste un pachet de tuning pentru Mercedes SLS AMG si Maserati GranTurismo nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Insa pana la aparitia celor doua noi creatii, tunerul german s-a ocupat intre timp de SUV-ul BMW X5 M. Poze in exclusivitate!
Distribuie pe Facebook

Desi detaliile lipsesc cu desavarsire la acest moment, fotografiile ne ofera o mica privire asupra modificarilor pe care le-a suferit SUV-ul bavarez de performanta. Pentru inceput, exteriorul a primit un body kit nu tocmai subtil, cu un design 100% caracteristic companiei germane. Partea frontala se remarca acum printr-un spoiler extrem de agresiv, cu prize uriase de aer si LED-uri integrate, imaginea sportiva fiind intregita de noua capota a motorului.

Mansory modifica noul BMW X5 M - EXCLUSIV!

Iar asta e doar inceputul. In partea din spate, un nou spoiler si-a facut aparitia, din lista cu modificarile prezente aici nelipsind un nou difuzor, eleronul pentru portbagaj si noul sistem de evacuare cu ale sale tips-uri unice - patru la numar! Pachetul exterior este completat de extensiile pentru aripi si un nou set de praguri laterale, nota finala fiind data de jantele cu design in zece spite duble.

Mansory modifica noul BMW X5 M - EXCLUSIV!

Cel mai probabil, imbunatatirile nu lipsesc nici de la interior sau din compartimentul motor. Deocamdata, insa, aceste detalii raman insa un mister.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2010