Mansory modifica noul Range Rover Sport pentru Top Marques Monaco 2014

Mansory modifica noul Range Rover Sport pentru Top Marques Monaco 2014
  • Elvetienii de la Mansory au pregatit un pachet de tuning pentru noul Range Rover Sport
  • Lista cu modificari vizeaza imbunatatirea aspectului exterior, dar si celui interior
  • Clientii vor putea opta in viitorul apropiat si pentru un surplus de performanta
Distribuie pe Facebook

Dupa ce au impresionat audienta Salonului Auto de la Geneva cu ajutorul unui Lamborghini Aventador Twin-Turbo de 1.600 de cai putere, oficialii Mansory au lasat-o ceva mai moale, celebra companie de tuning pregatind un "simplu" Range Rover Sport pentru editia din acest an a evenimentului Top Marques din Monaco.

Asemeni ultimei generatii a modelului full-size, noul Range Rover Sport aduce o evolutie clara in materie de design, atat interiorul, cat si exteriorul sau fiind influentate in mare masura de elemente stilistice caracteristice crossover-ului Evoque.

Range Rover Sport by Mansory

Chiar daca aceasta situatie are si cateva parti pozitive, multi dintre clientii SUV-ului britanic nu vad cu ochi buni asemanarea dintre cele doua automobile ale companiei detinute in prezent de indienii de la Tata Motors.

Din fericire, industria tuningului ofera numeroase solutii pentru modificarea ultimei generatii a modelului Range Rover Sport, pachetul pregatit de elvetienii de la Mansory reprezentand optiunea ideala pentru cei care iubesc imbunatatirile radicale.

Range Rover Sport by MansoryRange Rover Sport by Mansory

Asadar, in urma tratamentului suferit, SUV-ul britanic s-a ales cu o parte frontala agresiv stilizata, numeroasele prize de aer si insertiile de LED-uri de la nivelul spoilerului, plus capota motorului realizata din fibra de carbon cucerind privirile tuturor celor din jur.

Aceeasi fibra de carbon a fost folosita, de asemenea, si la realizarea noilor oglinzi retrovizoare, respectiv difuzorului destinat spoilerului posterior, lista cu bunatati continuand cu extensiile proeminente aplicate aripilor laterale, ce-i confera Range Rover-ului Sport un plus de 30 mm in dreptul latimii.

Range Rover Sport by MansoryRange Rover Sport by Mansory

Alte detalii exterioare demne de toata atentia noastra includ accente de carbon pentru montantii D si jante cu dimensiuni de pana la 23 de inci, meniul pregatit de specialistii elvetienti din cadrul companiei Mansory continuand cu piele in doua culori si ornamentele finisate, din nou, in fibra de carbon.

Informatiile oficiale se opresc pentru moment aici, insa nu ar fi de mirare ca posesorii ultimei generatii a modelului Range Rover Sport sa poata opta si pentru un plus de putere si performanta.

Range Rover Sport by Mansory

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Range Rover Sport by Mansory
mai multe